Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Online εμπειρία με την Dita, στην έπαυλη του Perrier!


Γδύσε την Dita στο νέο διαφημιστικό της Perrier.

Φωτογράφισέ τη στο σκοτεινό δωμάτιο, παρακολούθησέ τη να αφαιρεί τα ρούχα της μένοντας με τα εσώρουχα, ρίξε τα ζάρια - εντολές και δες τη να σε «πειράζει» με σέξι κινήσεις, αλλά...

... πάτησε εδώ να δείς http://www.perrierbydita.com/

Σαν σήμερα

  • Γεγονότα

    • Photobucket

1839: Οι μαύροι σκλάβοι καταλαμβάνουν το πλοίο «Άμισταντ» που τους μετέφερε στην Αμερική.

1920: Δολοφονική απόπειρα κατά του Ελευθέριου Βενιζέλου στο Παρίσι. («Ιουλιανά»)

1928: Ο Τζορτζ Ίστμαν παρουσιάζει την πρώτη έγχρωμη κινηματογραφική ταινία.

1942: Ο Ναπολέων Ζέρβας συγκροτεί την πρώτη αντάρτικη ομάδα του ΕΔΕΣ στην Ήπειρο.

1962: Καθιερώνεται στην Ελλάδα το λίτρο ως μονάδα μέτρησης των υγρών.

1982: Η υπουργός Πολιτισμού, Μελίνα Μερκούρη, θέτει το θέμα της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα στη χώρα μας, στη Διάσκεψη των υπουργών Πολιτισμού της UNESCO στο Μεξικό.

  • Γεννήσεις

1947: Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, αμερικανοαυστριακός ηθοποιός.

1970: Κρίστοφερ Νόλαν, βρετανός σκηνοθέτης.

  • Θάνατοι

336 π.Χ: Φίλιππος Β' ο Μακεδών, βασιλιάς της Μακεδονίας.

1784: Ντενί Ντιντερό, γάλλος φιλόσοφος και συγγραφέας.

Θρήνος στην Αεροπορία Στρατού - Νεκροί και οι 2 χειριστές ελικοπτέρου Απάτσι που συνετρίβη στα Μέγαρα

- Συνετρίβη στις 11.49 στην βάση των Μεγάρων
- Αποκολήθηκε ο πίσω έλικας
- 'Ηταν ένα από τα 12 που είχαμε παραλάβει πρόσφατα

Το ελικόπτερο τυλίχθηκε στις φλόγες και παρά την άμεση επέμβαση των δυνάμεων της πυροσβεστικής και οι δυο χειριστές ανασύρθηκαν νεκροί. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε 18 μήνες.

Ανδρες της πυροσβεστικής δίπλα στα συντρίμμια του ελικοπτέρου
Ανδρες της πυροσβεστικής δίπλα στα συντρίμμια του ελικοπτέρου

Tο ελικόπτερο με τους δυο χειριστές, ξαφνικά άρχισε να χάνει απότομα ύψος. Χίλια μέτρα πριν το έδαφος, αποκολλήθηκε το πίσω στροφείο (έλικας) του μαχητικού ελικοπτέρου. Το ελικόπτερο έπεσε σε περιδίνηση και αμέσως μετά κατέπεσε στο έδαφος και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας είδε την συντριβή και ενημέρωσε την Πυροσβεστική και στη συνέχεια ενημερώθηκε το αρμόδιο Φρουραρχείο.

Το ελικόπτερο έπεσε σε στρατιωτική περιοχή. Πληροφορίες λένε οτι προερχόταν από τεχνική επιθεώρηση.

Σημειώνεται οτι το συγκεκριμένο ελικόπτερο (AH-64DHA) ήταν ένα από τα 12 καινούρια ελικόπτερα Απάτσι που είχαμε παραλάβει πριν από μερικούς μήνες.

Το ελικόπτερο ανήκε στο 2ο ΤΕΑΣ (Τάγμα Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού) και είχε απογειωθεί νωρίτερα για προγραμματισμένη εκπαιδευτική πτήση.

Τηλεγράφημα Παπούλια για το δυστύχημα

Την οδύνη του και τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο των δύο χειριστών του ελικοπτέρου που συνετρίβη στα Μέγαρα, εκφράζει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

"Η Ελλάδα ολόκληρη πενθεί για την τραγική απώλεια. Εύχομαι να είναι αυτή η τελευταία στο βωμό του καθήκοντος", αναφέρει ο κ. Παπούλιας.


ΚΚΕ: Να μην αποδοθούν αόριστα οι ευθύνες για το δυστύχημα

Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, εκφράζει τα συλλυπητήρια του για τα θύματα και καλεί την κυβέρνηση να δώσει σαφείς απαντήσεις για τα αίτια της τραγωδίας. Μάλιστα θέτει σοβαρά ερωτηματικά για την ένταξη του ελικοπτέρου στην αεροπορία στρατού παρά το γεγονός ότι κατά την παραλαβή το 2007 (12 νέα ελικόπτερα αυτού του τύπου) διαπιστώθηκαν προβλήματα και παρέμεινε για δύο χρόνια σε αχρησία.

Μόνη εμφανίστηκε η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Ιρίνα Σάικ έδωσε το παρών σε πρεμιέρα ταινίας στη Νέα Υόρκη, χωρίς να συνοδεύεται από τον Πορτογάλο σούπερσταρ, ο οποίος προπονείται στην άλλη άκρη των ΗΠΑ.

Η 24χρονη, η οποία απολαμβάνει την "εκτόξευση" της δημοτικότητας τις τον τελευταίο μήνα, μετά τις επίσημες εμφανίσεις της δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο, παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας "Twelve", κάνοντας τους παρεβρισκόμενους στο "κόκκινο χαλί" να χάσουν τα λόγια τους.



Την ίδια στιγμή, ο Πορτογάλος βρίσκεται στο Λος Άντζελες, όπου προετοιμάζεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης, υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο.


Το μοντέλο από τη Ρωσία, σύμφωνα με τους φαν του ποδοσφαίρου, είναι το αντίπαλο δέος της συντρόφου του Ίκερ Κασίγιας, Σάρα Καρμπονέρο.

Θεσσαλονίκη: Αίμα έξω από οίκο ανοχής!


Άγνωστοι ''γάζωσαν'' μέσα από αυτοκίνητο, ένα άτομο που έβγαινε από οίκο ανοχής...

Η μαφιόζικη επίθεση έγινε στις 05.00, στην οδό 26ης Οκτωβρίου. Οι δράστες άνοιξαν πυρ και όταν είδαν το θύμα να σωριάζεται αιμόφυρτο στην είσοδο του οίκου ανοχής, ανέπτυξαν ταχύτητα και χάθηκαν στο σκοτάδι.

Στην περιοχή έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο, που μετέφερε τον Αλβανό σε νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιακή χώρα και τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι, την ώρα που οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται...

Γνωρίστε την...

... Κέλι Μπρουκ


Μάθε τι πρέπει να κάνεις πριν προσπαθήσεις να πλησιάσεις την εκρηκτική Κέλι Μπρουκ και δες μέσα από 12 φωτογραφίες γιατί επιβάλεται να έχεις πλούσια... προσόντα!



1.Η Κέλι γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου το 1979.
2. Είναι από το Ρότσεστερ της Βρετανίας.
3. Εκτός από μοντέλο, ασχολείται με την ηθοποιία, ενώ περιστασιακά σχεδιάζει μαγιό.
4. Πριν γίνει μοντέλο φοίτησε στο Italia Conti του Λονδίνου.
5. Μπήκε στον χώρο του μόντελινγκ, όταν στα 16 της κέρδισε σε ένα διαγωνισμό.
6. Γρήγορα οι φωτογραφίες τις άρχισαν να κοσμούν μεγάλα περιοδικά όπως το Loaded και το FHM.
7. Το περιοδικό FHM την έχει αναδείξει στη λίστα με τις 100 πιο σέξι γυναίκες: 5η το 2006, 17η το 2007 και 3η το 2008.
8. Έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικά σποτ των Sky και T-Mobile.
9. Στα 18 της μπήκε στο χώρο της τηλεόρασης από τα κανάλια: MTV, Granada Television και Trouble TV.
10. Είχε 7 χρόνια δεσμό με τον Τζέισον Στάθαμ. Μετά γνώρισε τον ελληνικής καταγωγής Μπιλ Ζέιν, με τον οποίο το πήγαιναν για γάμο. Διστυχώς της… τέλειωσε, εξ αιτίας του θανάτου του πατέρας της το 2007. Από το Σεπτέμβριο του 2008 έχει σχέση με τον παίκτη του ράγκμπι Ντάνι Τσιπριάνι.
11. Από το 2000 μέχρι σήμερα έχει παίξει σε 10 ταινίας.
12. Το 2009 ήταν στην κριτική επιτροπή του Britain’s Got Talent.

ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


anafi1_681
anafi2_681

∆ιακοπες στην Αναφη

Ένα νησί κυκλαδίτικο, απλό και πανέµορφο για εσάς που θέλετε ξένοιαστες και ήρεµες διακοπές.

Mέχρι πριν από λίγα χρόνια ελάχιστοι ήταν αυτοί που γνώριζαν και επισκέπτονταν το νησάκι της Ανάφης. Στην πλειονότητά τους ψαροντουφεκάδες και λάτρεις της θάλασσας που ήξεραν καλά τι πλούτο κρύβει ο βυθός της. Όχι µόνο ο βυθός της όµως…

Άγρια οµορφιά
Πρόκειται για ένα µέρος µικρό µε µοναδική φυσική οµορφιά. Ολόγυρα η περιοχή είναι καµωµένη από βράχια, όπως και οι περισσότερες ακτές, ενώ οι θαλάσσιες κρυψώνες της διαθέτουν άφθονο ψάρι και χταπόδια λαχταριστά. Μικρή, λιλιπούτεια θα έλεγε κανείς, γυρίζεται όλη µε τα πόδια για να δείτε τις οµορφιές της από πρώτο χέρι.

Το νησί έχει πολιορκηθεί πολλάκις από πειρατές, γεγονός που γέννησε αµέτρητους θρύλους και ιστορίες για κρυµµένους θησαυρούς. Ο µόνος σίγουρος, κατ’ εµέ, θησαυρός είναι το ίδιο το νησί, που ακόµα σου προσφέρει ανάπαυλα και ξενοιασιά µέσα στη φύση. Και µην φανταστείς ότι δεν υπάρχει νυχτερινή ζωή. Η Ανάφη έχει και µπαρ, και cafés, ακόµη και µία ντίσκο, τουλάχιστον µέχρι πρότινος. Εξάλλου οι νέοι την αγαπάνε ιδιαίτερα, οπότε καταλαβαίνεις ότι σφύζει από ζωή.

Βόλτα στο νησί
Γραφική είναι η Χώρα, που αµφιθεατρική πιάνει όλο το λόφο πάνω από το µικρό λιµάνι του Αγίου Νικόλαου, όπου βρίσκεται και µια όµορφη παραλία µε αµµουδιά. Εκεί βρίσκονται και τα περισσότερα καταλύµατα, καθώς και στον οικισµό Κλεισίδι µε την επίσης πανέµορφη παραλία. Το καΐκι θα σε πάει και σε άλλες ειδυλλιακές παραλίες ολόγυρα της Ανάφης. Όσο για το φαγητό, είναι σκέτη απόλαυση. Η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα είναι στα καλύτερά της στις ταβέρνες του νησιού.

Στη γραφική, πανέµορφη Χώρα θα βρεις και κάποια µαγαζάκια παραδοσιακά µε ελληνική τέχνη, χειροποίητα κεραµικά, καθώς και κοσµήµατα ή µαρµάρινα ειδώλια. Για σένα που είσαι φυσιολάτρης, αγαπάς τις µικρές ειδυλλιακές παραλίες, το φρέσκο ψάρι και τις ελληνικές λιχουδιές, η Ανάφη είναι το µέρος που πρέπει να πας.

TO ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΑΡΘΡΙΤΙΚΑ

Τέσσερις φορές περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν ρευματοειδή αρθρίτιδα έχουν όσοι δεν πίνουν αλκοόλ, σε σχέση με όσους πίνουν τουλάχιστον δέκα φορές το μήνα, σύμφωνα με μία νέα βρετανική έρευνα.

Σύμφωνα με το BBC, η κατανάλωση αλκοόλ όχι μόνο ανακουφίζει από τα συμπτώματα της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, αλλά φαίνεται να μειώνει τη σοβαρότητα της ίδιας της πάθησης.

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Σέφιλντ, υπό τον καθηγητή ρευματολογίας, Τζέρι Γουίλσον και το ρευματολόγο, Τζέιμς Μάξγουελ, συνέκριναν δύο ομάδες εθελοντών και συμπέραναν ότι όσοι έπιναν αλκοόλ, ένιωθαν λιγότερο πόνο και είχαν μικρότερο πρήξιμο στις αρθρώσεις τους σε σχέση με όσους έπιναν σπάνια αλκοόλ ή καθόλου.

Προειδοποίησαν ωστόσο, ότι αυτή η διαπίστωση δεν σημαίνει πως είναι καλό κάποιος να αρχίσει κανείς να πίνει περισσότερο, καθώς το αλκοόλ μπορεί να επιφέρει άλλους κινδύνους.

Η ανάλυση με ακτίνες Χ έδειξε ότι όσοι έπιναν αλκοόλ, είχαν μικρότερη ζημιά στις αρθρώσεις, ενώ ο αιματολογικός έλεγχος έδειξε χαμηλότερα επίπεδα φλεγμονής, πράγμα που σημαίνει ότι η ωφέλεια του αλκοόλ δεν περιορίζεται μόνο στα συμπτώματα, αλλά αφορά την ίδια την ασθένεια.

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι δεν καταλαβαίνουν ακόμα γιατί το αλκοόλ έχει ευεργετική επίδραση στα αρθριτικά, εκτιμούν ωστόσο, ότι ίσως καταστέλλει τη δραστηριότητα του ανοσοποιητικού συστήματος του ασθενούς και κατ’ επέκταση επηρεάζει την εκδήλωση της πάθησης.

Η αντι-φλεγμονώδης και αναλγητική επίπτωση του αλκοόλ φαίνεται πάντως να παίζει ρόλο τόσο στα συμπτώματα όσο και σε καθαυτό το υπόβαθρο της πάθησης, εξίσου στους άνδρες και στις γυναίκες.

Οι επιστήμονες ανέφεραν ότι πρέπει πάντως να γίνουν και άλλες σχετικές μελέτες για να επιβεβαιωθούν τα συμπεράσματά τους και να κατανοηθεί ο μηχανισμός με τον οποίο το αλκοόλ επιδρά θετικά στη ρευματοειδή αρθρίτιδα, από τη στιγμή που αυτή έχει εμφανιστεί.

Σημειώνεται πάντως, πως μελέτες είχαν δείξει και στο παρελθόν ότι το αλκοόλ, σε πρώτη φάση, μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες εμφάνισης της πάθησης.

H μελέτη δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Rheumatology» (Ρευματολογία).

Hot line… by Τζούλια!

Το είπε και το έκανε η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία είναι πλέον «διαθέσιμη» στο κινητό τηλέφωνο κάθε ενδιαφερόμενου με τα πιο hot προσωπικά της videos! Ιδού και η απόδειξη!

Οι ροζ αγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει να δημοσιεύονται και η tv persona υπόσχεται, νέα αποκλειστικά hot videos με πρωταγωνίστρια την ίδια, στέλνοντας μόνο… ένα μήνυμα.

Φυσικά η υπηρεσία θα παρέχεται με το αζημίωτο, καθώς όπως αναφέρει η αγγελία, κάθε μήνυμα στοιχίζει 2.48 Ευρώ, ενώ είναι υποχρεωτική η αποστολή και δεύτερου μηνύματος από τον χρήστη του κινητού προκειμένου να κατέβει το video.

Πάντως η Τζούλια υπόσχεται ποικιλία στα videos αφού, όπως αναφέρεται: «Κάθε φορά που στέλνεις SMS θα λαμβάνεις ένα νέο, μοναδικό video»!

Προκλητική αφίσα για τους Έλληνες στην Αυστρία.

Προκλητική αφίσα για τους Έλληνες στην Αυστρία

Μία προκλητική αφίσα με πρωταγωνιστές τους Έλληνες έκανε την εμφάνισή της στην προεκλογική καμπάνια του ακροδεξιού κόμματος της Αυστρίας FPO.

Στην αφίσα απεικονίζεται ένας μελαχρινός Έλληνας μουστακαλής, να είναι ξαπλωμένος και το μάτι του να γυαλίζει στη θέα των ευρώ που του προσφέρονται. Η αφίσα είναι υπό μορφή κόμιξ και κυριαρχεί η ελληνική σημαία.

Η ανθελληνική αφίσα έχει τίτλο «Καλύτερα: τα λεφτά μας στους δικούς μας ανθρώπους» και προς το παρόν, βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, μέχρι να τοιχοκολληθεί σε όλη την Αυστρία.

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ… ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Έναν κροκόδειλο, μήκους περίπου 3 μέτρων, που τρώει τους σκύλους και άλλα κατοικίδια σε γειτονιά στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών αναζητούν οι Αρχές, οι οποίες έχουν μάλιστα εκδώσει άδεια, ακόμη και για τη θανάτωση του ζώου.

“Οι αλιγάτορες συνήθως, για τις ‘μετακινήσεις’ τους, χρησιμοποιούν το αποχετευτικό σύστημα, με αποτέλεσμα ο εντοπισμός τους να είναι ιδιαίτερα δύσκολος”, δήλωσε στην Telegraph ο Gary Morse, από την Επιτροπή για την προστασία ψαριών και ειδών της άγριας φύσης.

Ο ίδιος επεσήμανε πως είναι πρωτοφανής η έκδοση άδειας, που επιτρέπει σε όποιον εντοπίσει το ερπετό, να το θανατώσει.

Κάτοικοι στη Φλόριντα ανέφεραν στις Αρχές τη Δευτέρα (26/07) ότι ο αλιγάτορας έφαγε ένα σκύλο, που “σύχναζε” κοντά στους σωλήνες του αποχετευτικού συστήματος.

Μία ημέρα μετά, ο αλιγάτορας εθεάθη κοντά στην αγορά κρεάτων της περιοχής, ωστόσο, μέχρι να φτάσει στο σημείο ο Charles Carpenter, ένας φιλόδοξος κυνηγός του, είχε εξαφανιστεί.

Ο κ. Morse είπε ακόμη, πως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έδιναν στην πραγματικότητα τροφή στον αλιγάτορα, με αποτέλεσμα να γίνεται ακόμα πιο δύσκολο το να παγιδευτεί με δόλωμα.

“Δεν είναι πεινασμένος και έχει πολλά σημεία, όπου θα μπορούσε να κρυφτεί”, υπογράμμισε, ενώ ο αποφασισμένος να τον “συλλάβει” Carpenter, δήλωσε πως θα χρησιμοποιήσει κυνηγετικό τουφέκι ή ημιαυτόματο όπλο, για να τον πιάσει.

Πηγή : cosmo.gr

Η φώτο της ημέρας

Βενζίνη ΤΕΛΟΣ!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh7VyFOxrZcNiAvsb2DqQxZQPFqm6oDq-moUcs4jGob7tFJCCkdktK7O8Zkm1BfI9dMkXITvKlBJlLZbeK53m-mDqbRfoJu5K2f7BtwjviASxpKiqY-x46XS4gC7plsAKeW9YTQbZUp_0WW/s1600/moto.jpg

Γιόρτασε τα 85α γενέθλιά του ο Μίκης Θεοδωράκης στο Λυκαβηττό


Σε ένα γεμάτο Θέατρο του Λυκαβηττού η πολιτική ηγεσία, άνθρωποι των τεχνών, μέλη του επιχειρηματικού κόσμου και απλός κόσμος τίμησε και γιόρτασε, χθες βράδυ, με μια μεγάλη συναυλία τα 85α γενέθλια ενός μεγάλου Έλληνα, του πολιτικού, του στοχαστή, του στιχουργού, του μουσικού, του συνθέτη, του ανθρώπου Μίκη Θεοδωράκη. Ογδόντα πέντε χρόνια μετά τη γέννησή του, στον χώρο που έχει φιλοξενήσει δοξασμένες στιγμές της μουσικής του δημιουργίας, παλιοί και νέοι συνεργάτες του, τραγουδιστές, συνθέτες και ηθοποιοί, Έλληνες και ξένοι, καθώς και μερικοί ακόμη σπουδαίοι καλλιτέχνες, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να του προσφέρουν ως δώρο γενεθλίων ένα μουσικό πρόγραμμα.

Τραγούδια αγαπημένα, φορτισμένα με μνήμες σαν κεράκια τούρτας γενεθλίων, θύμισαν τη μεγάλη πορεία του.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Γιώργος Πεταλωτής, προερχόμενος στην συναυλία, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Ερχόμαστε εδώ για να τιμήσουμε τα 85χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη, ενός μεγάλου ανθρώπου που ανήκει στην οικουμένη, από τους λίγους ανθρώπους που εμπνέουν γενιές ολόκληρες, μια επίσκεψη τιμής για αυτόν τον άνθρωπο που έχει προσφέρει σε όλους μας, όλα όσα δεν μπορούμε να περιγράψουμε».

Στην μεγάλη επετειακή γιορτή, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης, η γενική γραμματέας του Κομουνιστικού Κόμματος κ. Αλέκα Παπαρήγα, ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Θανάσης Παφίλης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Μουλόπουλος, οι ανεξάρτητοι βουλευτές κ. Σοφία Σακοράφα και Γρηγόρης Ψαριανός και ο Π. Κυριακίδης, από τον εκδοτικό οργανισμό Π. Κυριακίδη, εκ των χορηγών της εκδήλωσης.

Στη γιορταστική εκδήλωση την οποία παρουσίασε ο Αλέξης Κωστάλας, μαζί με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» πήραν μέρος οι συνθέτες: Zulfu Livaneli, Λουκιανός Κηλαηδόνης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Διονύσης Σαββόπουλος. Οι τραγουδιστές: Νένα Βενετσάνου, Καλλιόπη Βέττα, Λία Βίσση, Μαρία Βλάχου, Πέτρος Γαϊτάνος, Γλυκερία, Δώρος Δημοσθένους, Βάσια Ζήλου, Αντώνης Καλογιάννης, Βασίλης Λέκκας, Μαίρη Λίντα, Δημήτρης Μπάσης, Πέτρος Πανδής, Σοφία Παπάζογλου, Ναταλία Ρασούλη, Γιάννης Σιδηράς, Αλέξανδρος Χατζής. Ακόμη οι ηθοποιοί: Κάκια Ιγερινού, Μπέσυ Μάλφα, Γιάννης Μπέζος, Κατερίνα Παπουτσάκη, Παναγιώτης Πετράκης, Άννα Φόνσου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο συνθέτης και πιανίστας Gerhard Folkerts, η Αρετή Κετιμέ (σαντούρι και φωνή) και ο στιχουργός Μανώλης Ρασούλης.

Κόβοντας την τούρτα γενεθλίων του, που ετοίμασε ο Στέλιος Παρλιάρος, ο Μίκης Θεοδωράκης είπε στο κοινό: «Θα φάω ένα κομμάτι όπως κάθε μεγάλος ηγέτης για σας». Και όλοι τους του ευχήθηκαν και του είπαν «Αγαπημένε μας Μίκη, ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Πηγή : thebest.gr

Μοντέλα μπλεγμένα με ναρκωτικά.

Μοντέλα μπλεγμένα με ναρκωτικά

Σάλος έχει προκληθεί στην Ιταλία από την είδηση ότι γνωστά ονόματα της ιταλικής «σόου μπιζ» εμπλέκονται σε σκάνδαλο με χρήση ναρκωτικών και εκδιδόμενα μοντέλα σε κλαμπ του Μιλάνο.

Μεταξύ των ονομάτων στον φάκελο των ανακριτών είναι η σύντροφος του Τζορτζ Κλούνεϊ Ελιζαμπέτα Κανάλις, αλλά και το διάσημο μοντέλο Μπελέν Ροντρίγκεζ.


Ορισμένες από τις πιο ωραίες γυναίκες στην Ιταλία σύχναζαν στο κλαμπ «Χόλυγουντ» στο Μιλάνο. Μεταξύ τους και η εκρηκτική καλλονή από την Αργεντινή Μπελέν Ροντρίγκεζ που κάνει καριέρα στην Ιταλική τηλεόραση.
Σύμφωνα με τους Ιταλούς ανακριτές στο περίφημο κλαμπ τα μοντέλα έκαναν χρήση κοκαΐνης στις τουαλέτες και στο τέλος της βραδιάς ακολουθούσαν τους βαθύπλουτους και διάσημους άντρες που σύχναζαν εκεί σε σπίτια και ξενοδοχεία, έναντι αδρής αμοιβής.


Το όνομα της Μπελέν Ροντρίγκεζ ακούστηκε ως μάρτυρας για την υπόθεση καθώς η ίδια ήταν θαμώνας στο εν λόγω κλαμπ. Μάλιστα, η Ροντρίγκεζ είχε πει στο δικαστήριο πριν από τρία χρόνια πως είχε κάνει χρήση κοκαΐνης μαζί με άλλες συναδέλφους της
Στην υπόθεση εμπλέκεται, αν και δεν κατηγορείται, η Ελιζαμπέτα Κανάλις, η πανέμορφη σύντροφος του Τζορτζ Κλούνεϊ. Το όνομά της ακούστηκε όταν οι ανακριτές κάλεσαν μία νεαρή Γαλλίδα που εργαζόταν ως μοντέλο στο Μιλάνο και έκανε χρήση κοκαϊνης στο κλαμπ Χολυγουντ.


Το γεγονός πάντως είναι ότι πολλοί διάσημοι και ισχυροί που γλεντούσαν μαζί με τα μοντέλα στο κλαμπ Χολυγουντ έχουν χάσει τον ύπνο τους, καθώς δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα ολόκληρη η λίστα των ονομάτων που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές στο Μιλάνο.

Επιτυχής καρδιοχειρουργική επέμβαση σε μωρό στο Ωνάσειο!

Επιτυχής καρδιοχειρουργική επέμβαση σε μωρό στο Ωνάσειο

Με επιτυχία διενεργήθηκε εξαιρετικά πολύπλοκη καρδιοχειρουργική επέμβαση, η οποία φέρει το όνομα του εμπνευστή της, Norwood, σε βρέφος 7 μηνών στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Η επέμβαση εφαρμόζεται για την αντιμετώπιση του Συνδρόμου Υποπλαστικής Αριστερής Κοιλίας. Η πάθηση αυτή συνίσταται στην ελλιπή ανάπτυξη της αριστερής πλευράς της καρδιάς (που είναι και η πιο σημαντική). Πριν από μερικά χρόνια η έκβαση της πορείας της υγείας των ασθενών με το Σύνδρομο αυτό ήταν μοιραία.

Τον Νοέμβριο 2009 γεννήθηκε στην Αθήνα ένα παιδί με το «Σύνδρομο Υποπλαστικής Αριστερής Κοιλίας», το οποίο διακομίστηκε στο ΩΚΚ για περαιτέρω αντιμετώπιση.

Μετά από λεπτομερή και ενδελεχή έλεγχο από το Παιδοκαρδιολογικό Τμήμα υπό τη διεύθυνση του κ. Σπυρίδωνα Ράμμου, αποφασίστηκε η χειρουργική αντιμετώπιση.

Στις 18 Νοεμβρίου 2009 το παιδί υποβλήθηκε στην πρώτη φάση της επέμβασης Norwood με επιτυχία. Η μετεγχειρητική του πορεία ήταν ανεπίπλεκτη.

Σε ηλικία 6 μηνών και αφού το παιδί είχε μεγαλώσει αρκετά, προσήλθε εκ νέου στο ΩΚΚ και μετά από νέο καρδιολογικό έλεγχο αποφασίστηκε η εκτέλεση της δεύτερης φάσης της επέμβασης Norwood. Το παιδί ανέρρωσε και πήρε εξιτήριο σε άριστη γενική κατάσταση πριν από λίγες ημέρες.

Οι επεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν από τους ιατρούς του Καρδιοχειρουργικού Τμήματος Παίδων & Συγγενών Καρδιοπαθειών, κ.κ. Πρόδρομο Αζαριάδη, Διευθυντή και Φώτιο Μητρόπουλο, Υποδιευθυντή.

Πηγή : ΙΕΡΟΣ ΑΓΩΝ VS MATAKIAS

ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Και με τη βούλα του ΟΟΣΑ, η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται στις τελευταίες 20 θέσεις των χωρών που δεν έχουν σημειώσει καμία πρόοδο στην νομοθεσία για την αντιμετώπίση της δωροδοκίας.

Το κακό είναι σύμφωνα με τα στελέχη του οργανισμού πως η πληροφόρηση σχετικά με τα θέματα της διαφθοράς προέρχεται κυρίως από τα ΜΜΕ, τις φήμες που κυκλοφορούν αλλά και στοιχεία από υποθέσεις που εξετάζονται σε τρίτες χώρες…

Άρα λοιπόν, η επίσημη πληροφόρηση για το μέγεθος των δωροδοκιών στη χώρα μας είναι ελλιπής ως και ανύπαρκτη.

Σύμφωνα με την έκθεση της Διεθνούς Διαφάνειας, η χώρας μας βρίσκεται στις 20 τελευταίες χώρες που έχουν κάνει ελάχιστες προσπάθειες πάταξης του φαινομένου δωροδοκιών ξένων δημόσιων λειτουργών, οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 15% των παγκόσμιων εξαγωγών.

Μάλιστα, ειδικά για τη χώρα μας, η έκθεση αναφέρεται και στην υπόθεση Siemens, χαρακτηρίζοντας την ως “τεράστιο” σκάνδαλο, ενώ διαπιστώνει προβλήματα στην ποινική τιμωρία νομικών προσώπων, χαμηλές ποινές και γρήγορη παραγραφή αδικημάτων για τους υπουργούς…

Καταθέσεις 3 εκ ευρώ …σε σπίτι που βρήκαν νεκρή ρακοσυλλέκτρια

Ο μοναχικός θάνατος μίας γυναίκας 92 ετών στην πλατεία Τσιγάντε στην καρδιά της Νέας Ιωνίας Βόλου αποκάλυψε εναν ολόκληρο θησαυρό.

Η κυρα Δέσποινα είχε τρεις μέρες να δώσει σημέιο ζωής και οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία. Κάθε πρωί έβγαινε από το σπίτι της με ένα καροτσάκι της λαικής και πήγαινε σε κάδους, σε λαικές αγορές προκειμένου να μαζέψει σκουπίδια και χρήσιμα περισεύματα.

Οι αστυνομικοί με τη βοήθεια κλειδαρά μπήκαν στο σπίτι το οποίο έμοιαζε με τρώγλη από τους σωρούς των σκουπιδιών και την εντόπισαν νεκρή. Μάλιστα στην έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν βιβλιάρια τραπέζης με λογαριασμούς που ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία όμως ποτέ δεν είχε αγγίξει!

Πηγή : volospress.

Σύγχρονος Ρομπέν των Δασών στο Λας Βέγκας

Ρομπέν των Δασών τινάζει την μπάνκα στα καζίνα και μοιράζει τα λεφτά στους φτωχούς.

Αυτοαποκαλείται «Ρομπέν των Δασών» γιατί μοιράζει στους φτωχούς τα χρήματα που παίρνει από τους πλουσίους. Η σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού προστάτη των ταπεινών δεν δρα στο δάσος του Σέργουντ, αλλά στα καζίνα του Λας Βέγκας.

Ο μυστηριώδης τζογαδόρος χρησιμοποιεί τις χαρτοπαικτικές του ικανότητες για να «ληστεύει» καζίνα και να προσφέρει τα κέρδη σε οικογένειες που τα βγάζουν δύσκολα πέρα.
Μαζί με τη δική του «λαίδη Μάριον», ένα εντυπωσιακό μοντέλο από τη Βραζιλία, ο Ρομπέν, που επιμένει να μην αποκαλύπτει την ταυτότητά του, έχει φτιάξει και ιστοσελίδα όπου καλεί ανθρώπους να του εξιστορούν τα οικονομικά τους προβλήματα. Γράφει ότι είναι διατεθειμένος να τους προσφέρει ως και 36.000 ευρώ.

Ο Ρόμπεν με την δική του "Λαίδη Μάριον"...! Ο Ρόμπεν με την δική του "Λαίδη Μάριον"...!
Από τότε που ανέλαβε την αποστολή αυτή, έχει δώσει περισσότερα από 720.000 ευρώ σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι της οικογένειας Κέγκλερ, στους οποίους ο Ρομπέν προσέφερε το ποσό των 24.000 ευρώ, όσο ήταν δηλαδή τα χρέη τους μετά τη θεραπεία της μικρής τους κόρης που έπασχε από όγκο στον εγκέφαλο.
Στα 40 του χρόνια, ο Ρομπέν αποφάσισε ότι έφθασε η ώρα να βοηθήσει όσους δεν περνούσαν ζωή χαρισάμενη όπως ο ίδιος. «Οι περισσότεροι μπορούν απλώς να ονειρεύονται την ποιότητα της ζωής μου: Ιδιωτικά τζετ να με μεταφέρουν στα καζίνα, σουίτες 80.000 τετραγωνικών... Ηθελα να τους δώσω μια γεύση για το πώς είναι αυτή η ζωή» είπε. «Θα ήταν ευκολότερο να τους δίνω απλώς τα χρήματα, αλλά το ότι χρησιμοποιώ τις ικανότητές μου στο μπλακ τζακ σημαίνει ότι κερδίζω τα χρήματα κάνοντας τη δουλειά μου».
«Πάντα μου άρεσαν οι ταινίες για τον Ρομπέν των Δασών, κυρίως η πρώτη με τον Ερολ Φλιν. Σκεφτόμουν ότι αν ο Ρομπέν μπορούσε να βοηθάει τους φτωχούς για όλα αυτά τα χρόνια, θα μπορούσα και εγώ να κάνω κάτι ανάλογο στο Βέγκας. Ελεγα μέσα μου ότι θα είμαι ο Ρομπέν των Δασών 702, γιατί αυτός είναι ο ταχυδρομικός κωδικός του Λας Βέγκας».
Οταν άκουσε την ιστορία των Κέγκλερ, συγκινήθηκε πολύ. Πήγε στο νοσοκομείο, είδε τη μικρή από κοντά και έδωσε στον πατέρα της την επιταγή.
Μετά τους πλήρωσε τα εισιτήρια για να πάνε όλοι μαζί στο Βέγκας, όπου έμειναν σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο, με δικά του έξοδα.
Ο σύγχρονος Ρομπέν λέει ότι συνειδητοποίησε στα 16 του ότι ήθελε να βγάλει πολλά χρήματα και ότι είχε δύο επιλογές: τον τζόγο και τη διακίνηση ναρκωτικών. Μη θέλοντας να καταλήξει στη φυλακή, προτίμησε τον τζόγο.
Κατάλαβε ότι είχε πετύχει ως χαρτοπαίκτης όταν ένας διάσημος πυγμάχος τον επισκέφθηκε στη σουίτα του στο Βέγκας και έμεινε εντυπωσιασμένος από τη χλιδή.
Ο Ρομπέν προσπαθεί τώρα να πείσει και άλλους εκατομμυριούχους φίλους του να ακολουθήσουν το παράδειγμά του. Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, παραγωγοί του Χόλιγουντ σκέφτονται το ενδεχόμενο ενός ριάλιτι που θα βασίζεται στην ιστορία του.

Αυξάνονται τα διαζύγια λόγω Facebook!

Τα ποσοστά των ζευγαριών που χωρίζουν εξαιτίας του Facebook αλλά και των άλλων κοινωνικών δικτύων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα σύμφωνα με έρευνα της Αμερικάνικης Ένωσης Δικηγόρων.

Σύμφωνα λοιπόν με το 81% των Αμερικανών δικηγόρων που ειδικεύονται στις υποθέσεις διαζυγίων, δήλωσε ότι έχουν οι περιπτώσεις διαζυγίων που το ένα από τα δύο μέλη χρησιμοποιεί αρκετά στοιχεία από τα κοινωνικά δίκτυα και πιο συγκεκριμένα το Facebook, για να αποδείξει την απιστία του συζύγου του.


Παράλληλα, μία σύμφωνα με πληροφορίες του διάσημου site διαζυγίου, Divorce-Online.com, το Facebook αναφέρεται στο 20% των διαζυγίων.

Από την πλευρά του εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε ότι το site δεν έχει καμία σχέση με τα διαζύγια που παίρνουν οι χρήστες του.

F1: Στιγμές από την πίστα της Βουδαπέστης


Στην Βουδαπέστη "χτυπά" αυτό το Σαββατοκύριακο η "καρδιά" της Φόρμουλα 1. Δείτε φωτογραφίες από τα πάντοκ, με στιγμές των ανθρώπων της Φόρμουλα 1, πίσω από τα παρασκήνια!

Μηχανικοί, οδηγοί και υπεύθυνοι των ομάδων, μετρούν αντίστροφα για το καλοκαιρινό διάλειμμα του Αυγούστου, αλλά πριν από αυτό πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό του στο Γκραν Πρι του Ουγγαρόρινγκ.

Με ατελείωτη υπομονή ο μηχανικός ετοιμάζει τα ελαστικά για τον αγώνα
Με ατελείωτη υπομονή ο μηχανικός ετοιμάζει τα ελαστικά για τον αγώνα

Ο Φέτελ "οπλίζει" ενόψει του Γκραν Πρι της Ουγγαρίας!
Ο Φέτελ "οπλίζει" ενόψει του Γκραν Πρι της Ουγγαρίας!

Στιγμές χαλάρωσης για τους μηχανικούς της Ferrari!
Στιγμές χαλάρωσης για τους μηχανικούς της Ferrari!

Ο Φελίπε Μάσα υπογράφει στο...χέρι μιας φανατικής θαυμάστριας του!
Ο Φελίπε Μάσα υπογράφει στο...χέρι μιας φανατικής θαυμάστριας του!

Έχουμε τον πόνο μας ...... μας έκαναν και τραγουδάκι

Ακούστε τον διάσημο "Ζορμπά" σε Αγγλικό στίχο για το έλλειμα της χώρας.

Αμερικανοί από το Κεντάκι πήραν τον διάσημο "Ζορμπά" και έγραψαν ένα τραγούδι για τα οικονομικά προβλήματα της χώρας..... Ακούστε το


Χάκερ υπέκλεψε τα στοιχεία από 100 εκατ. χρήστες του Facebook!

Ένας χάκερ κατάφερε κι έκλεψε τα προσωπικά δεδομένα 100 εκατομμυρίων χρηστών του Facebook, και στη συνέχεια τα δημοσίευσε στο διαδίκτυο.

Ο χάκερ ο οποίος είναι ειδικός σε θέματα ασφάλειας, χρησιμοποίησε ένα πρόγραμμα για να «σκανάρει» όλα τα προφίλ του Facebook, συλλέγοντας δεδομένα που δεν αποκρύπτονται από τις προσωπικές ρυθμίσεις των χρηστών.

To αρχείο που δημιούργησε και κυκλοφορεί πλέον ελεύθερο στο διαδίκτο, έχει μέγεθος 2.79 GB και περιλαμβάνει όλες τις διευθύνσεις (URL) των προφίλ των χρηστών, το όνομά τους καθώς και τη μοναδική ταυτότητά τους (ID).

Σκοπός της ενέργειας αυτής είναι δείξει το πρόβλημα παραβίασης απορρήτου, το οποίο αντιμετωπίζουν οι χρήστες που δεν άλλαξαν τις ρυθμίσεις προσωπικού απορρήτου με αποτέλεσμα να εμφανίζονται τα δεδομένα τους ακόμα και στις μηχανές αναζήτησης.
Για την ώρα πάντως το αρχείο με τα στοιχεία είναι πολύ δημοφιλές στο διαδίκτυο αφού σε πολλά site ανταλλαγής αρχείων, έχει γίνει download πάνω από 1.000 φορές.

Το Facebook από την πλευρά του, δήλωσε ότι κανένα προσωπικό δεδομένο δεν παραβιάστηκε από τη στιγμή που οι χρήστες, είχαν συμφωνήσει να δημοσιοποιήσουν τα δεδομένα αυτά γι' αυτό και η λίστα περιλαμβάνει μόνο πληροφορίες που ήδη ήταν διαθέσιμες online.
Το περιστατικό αυτό, ίσως θα πρέπει να γίνει μάθημα στο Facebook και να ορίσει ως προεπιλεγμένη ρύθμιση το απόρρητο όλων των προσωπικών δεδομένων.

Τέλος, η ενέργεια αυτή του χάκερ φαίνεται να είναι απολύτως νόμιμη αφού το μόνο που έκανε ήταν να συλλέξει στοιχεία τα οποία είναι ορατά σε όλους και να τα βάλει σε ένα torrent.

Βρέθηκε πλοίο που είχε εξαφανιστεί πριν από 157 χρόνια!


Επιστήμονες εντόπισαν, μετά από 157 χρόνια, το φημισμένο βρετανικό διασωστικό πλοίο Ινβεστιγκέιτορ το οποίο είχε χαθεί στην Αρκτική ενώ επιχειρούσε να βρει τα ίχνη μιας προηγούμενης εξερευνητικής αποστολής.


Αρχαιολόγοι εντόπισαν το καλοδιατηρημένο κουφάρι του πλοίου σε βάθος μόλις 11 μέτρων στο Μέρσι Μπέι του Μπανκς Άιλαντ. Χρησιμοποιώντας ηχοβολιστικές συσκευές μέσα σε διάστημα 15 λεπτών βρήκαν το σκαρί αλλά και τις σορούς τριών ναυτικών.

Το Ινβεστιγκέιτορ αναζητούσε τα δυο θρυλικά πλοία του Βρετανού πλοιάρχου Τζον Φράνκλιν, τα "Τρόμος" και "Έρεβος", τα οποία είχαν αποπλεύσει το 1845 με σκοπό να εντοπίσουν το μυθικό Βορειοδυτικό Πέρασμα αλλά δεν επέστρεψαν ποτέ στη βάση τους. Ο εντοπισμός του θαλάσσιου περάσματος που θα ένωνε τον Ατλαντικό με τον Ειρηνικό δια μέσου των πάγων της Αρκτικής είχε γίνει έμμονη ιδέα στον Φράνκλιν.
Έως και πρόσφατα, μέχρι να συμβούν οι κλιματολογικές αλλαγές, το πέρασμα δεν ήταν πλωτό όμως ακόμη και σήμερα ανοίγει σπανίως.

Τα πλοία Έρεβος και Τρόμος δεν βρέθηκαν ποτέ. Υπάρχουν ωστόσο ενδείξεις ότι ο Φράνκλιν προσπάθησε να οδηγήσει όσους από τους 130 άνδρες του επέζησαν και να περάσουν τους πάγους πεζοί. Ο θρύλος μάλιστα λέει ότι κάποιοι ναυτικοί για να επιβιώσουν κατέφυγαν στον καννιβαλισμό, τρώγοντας τους νεκρούς συντρόφους τους.

Ο καπετάνιος του Ινβεστιγκέιτορ, Ρόμπερτ Μακλιούρ, και οι περισσότεροι από τους 60 άνδρες του πληρώματος σώθηκαν όταν το πλοίο παγιδεύτηκε στους πάγους, το 1853. Χρειάστηκε όμως να περιμένουν επί τρία χρόνια μέχρι να τους εντοπίσουν και να τους σώσουν.

Οι πιο καλοπληρωμένες celebrities κάτω των 30!

Δεν έχουν φτάσει ούτε τα 30 και παρόλα αυτά έχουν αποκτήσει τόσα πολλά χρήματα που μπορούν να ζήσουν με αυτά και τα... εγγόνια τους.

Είναι νέες, ωραίες και πάμπλουτες! Δεν έχουν κλείσει ούτε κάνουν τα 30, αλλά παρόλα αυτά οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί συμπληρώνονται με πάρα πολλά μηδενικά...

Ποιες είναι;

Beyonce Knowles



Eίναι 28 ετών και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει στον λογαριασμό της το ποσό των 87.000.000$. Αυτά τα χρήματα δεν τα έχει αποκτήσει μόνο από το τραγούδι και τις διαφημίσεις, αλλά και από τις υπόλοιπες επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Βritney Spears


64.000.000$ έχει κερδίσει από τα κάποτε επιτυχημένα album της η πρώην πριγκίπισσα της pop. Κι είναι μόλις 28 ετών.

Lady Gaga


Φρέσκια ακόμη στο χώρο και η 24χρονη τραγουδίστρια έχει αποκτήσει ήδη 62.000.000$.

Διαβάστε περισσότερα στο TLife.gr

Καλημέρα

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Γνωρίστε την...

... Κέιτ Μπέκινσεϊλ



1. Γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1973 στο Λονδίνο.
2. Το μεσαίο της όνομα είναι Μπέιλι.
3. Έχει ύψος 1.70.
4. Η μητέρα της, Τζούντι Λόε, είναι επίσης ηθοποιός.
5. Ο πατέρας της Ρίτσαρντ, επίσης ηθοποιός, πέθανε το 1979 από ανακοπή, σε ηλικία μόλις 31 ετών.
6. Στην εφηβεία της κέρδισε δύο φορές σε διαγωνισμό για νέους συγγραφείς, την πρώτη φορά για τρεις μικρές ιστορίες και τη δεύτερη για τρία ποιήματα που είχε γράψει.
7. Έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, γαλλική και ρώσικη λογοτεχνία.
8. Καπνίζει από πολύ μικρή, μια συνήθεια που δεν μπορεί αν κόψει.
9. Ήταν ανορεξική στην εφηβεία της.
10. Έχει μια δεκάχρονη κόρη, την Λίλι με τον ηθοποιό Μάικλ Σιν, γνωστό φέτος από την ερμηνεία του ως Ντέηβιντ Φροστ στο Frost/ Nixon.
11. Ήταν στη θεατρική ομάδα του πανεπιστημίου της.
12. Κέρδισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Pearl Harbor, όταν η Σαρλίζ Θερόν αποχώρησε από την ταινία για να γυρίσει το Sweet November.
13. Υποφέρει από στομαχικό ίλιγγο.
14. Έχει δηλώσει ότι σιχαίνεται να φοράει αθλητικά παπούτσια.
15. Ήταν να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ναόμι Γουότς στο The Ring, αλλά τελικά οι παραγωγοί θεώρησαν ότι μοιάζει πολύ μικρή.
16. Το χειρότερο μάθημα της στο σχολείο ήταν η γυμναστική.
17. Μένει στην Βενετία της Καλιφόρνια, γιατί, όπως λέει, της θυμίζει το Λονδίνο.
18. Είναι στη δέκατη θέση του περιοδικού FHM με τις 100 πιο σέξι γυναίκες του κόσμου.
19. Πήρε τον ρόλο στο θρίλερ Vacancy, όταν αποχώρησε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.
20. Το 2001, πήρε 200 χιλιάδες δολάρια για τη συμμετοχή της στο Pearl Harbor.
21. Είναι παντρεμένη από το 2004 με τον σκηνοθέτη της στις ταινίες Underworld, Λεν Ουάισμαν.
22. Προσεχώς, θα την δούμε στις ταινίες Whiteout και Everybody's fine, με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και την Ντρου Μπάριμορ.
23. Είναι πολύ καλή φίλη με την Βικτόρια Μπέκαμ.
24. Έχει δηλώσει: "Τελείωσα την Οξφόρδη με πτυχίο στα ρώσικα, και τώρα οι μόνες φορές που τα μιλάω είναι με την κυρία που μου κάνει αποτρίχωση! Βλέπετε τι κάνει το Χόλιγουντ;"