Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Τα πρωτεία στο καμάκι με ξένες τουρίστριες κρατάνε οι Ελληνες



Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της βρετανικής ιστοσελίδας www.parship.co.uk, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «The Sun», σχεδόν το 80% των αντρών της χώρας μας δηλώνει πρόθυμο να συνάψει σχέση με μια ξένη γυναίκα, κάτι που καθιστά την Ελλάδα ιδανικό προορισμό για τις τουρίστριες που τους αρέσει να συνδυάζουν στις διακοπές τους όχι το περίφημο «business & pleasure» (δουλειά και διασκέδαση), αλλά το «flirting & pleasure» (φλερτ και διασκέδαση).

Σύμφωνα με δηλώσεις Ελλήνων αντρών που συμμετείχαν στην παραπάνω έρευνα, οι Βρετανίδες είναι πολύ όμορφες και, παρά το γεγονός ότι κάποιες φορές είναι κυκλοθυμικές, τους αρέσουν γιατί μοιάζουν στις Ελληνίδες.

Πρόσφορο έδαφος για φλερτ αποδεικνύεται και η Γαλλία, επιβεβαιώνοντας ότι η πρωτεύουσά της δεν αποκαλείται τυχαία «πόλη του έρωτα». Το 77% των Γάλλων αντρών δήλωσε ότι δεν του αρέσει να είναι single, όμως το μειονέκτημα στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι οι περισσότεροι εξ αυτών είναι… ρηχοί, αφού το 65% θεωρεί ότι η εξωτερική εμφάνιση είναι αυτό που παίζει το σημαντικότερο ρόλο σε μία γυναίκα.

Και οι Πορτογάλοι αποδείχτηκαν φαν του φλερτ και δήλωσαν, μάλιστα, ότι δεν διστάζουν να κάνουν το πρώτο βήμα. Το δυσάρεστο όμως είναι ότι οι τουρίστριες δεν έχουν πολλές πιθανότητες για μακροχρόνια σχέση μαζί τους, εκτός κι αν καταφέρουν να γίνουν αγαπητές στην οικογένειά τους. Ο λόγος; Οι άντρες της Πορτογαλίας είναι οι μεγαλύτεροι «μαμάκηδες» της Μεσογείου, αφού ένας στους δύο δεν φεύγει από το πατρικό του μέχρι να αρραβωνιαστεί.



Οι Ισπανοί, από την άλλη μεριά, είναι οι Ευρωπαίοι με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του φλερτ, και αυτό εξηγεί γιατί τόσες πολλές Βρετανίδες έχουν αποπλανηθεί στις διακοπές τους από έναν τύπο που θύμιζε τον Αντόνιο Μπαντέρας. Παρ’ όλα αυτά, οι ίδιοι εξηγούν ότι αν και ελκύονται από τις Βρετανίδες, θεωρούν ότι θα πρέπει να χρησιμοποιούν περισσότερο αντηλιακό, αφού έχουν την τάση να γίνονται κόκκινες σαν αστακοί.

Στην Τουρκία, αντιθέτως, οι Βρετανίδες δεν μοιάζουν να έχουν καμία τύχη στο να βρουν ερωτική συντροφιά, αφού οι άντρες δηλώνουν -σε συντριπτικό ποσοστό- ότι προτιμούν τις ντόπιες. Παρ’ όλα αυτά, το 85% επισημαίνει ότι δεν έχει πρόβλημα να κεράσει μία τουρίστρια ένα ποτό, ακόμα κι αν δεν ενδιαφέρεται για περαιτέρω σχέση.

Πηγή : RC-KAFE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου