Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Πως να προσεγγίζουμε τις γυναίκες

Φίλοι μου είπανε λοιπόν, πως είναι αρκετά δύσκολο να πλησιάσεις μία κοπέλα. Είτε γιατί είναι πολύ όμορφη και σε «κομπλάρη» είτε γιατί φαίνεται δύσκολο.

Μου ζητήσανε λοιπόν να τους γράψω κάποιες συμβουλές «προσέγγισης». Ας το πάρουμε λοιπόν από την αρχή.
Καταρχάς δεν θα ασχοληθώ με το θέμα «πώς να πλησιάσουμε μία γυναίκα απλώς για να πηδήξουμε». Εάν θέλετε one – night – stand δυστυχώς δεν μπορώ να σας βοηθήσω. Δεν βλέπω τις γυναίκες, απλώς σαν ένα σκεύος ηδονής, οπότε και δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέχω να χρησιμοποιηθούνε έτσι.
Έχουμε και λέμε. Πριν πλησιάσεις μία κοπέλα, πρέπει να είσαι σίγουρος πως μπορείς να τα βγάλεις πέρα. Με αυτό, εννοώ πως πρέπει να πιστεύεις πως αυτή είναι για εσένα. Ο κάθε άνδρας δεν μπορεί να ανταπεξέλθει με κάθε είδος γυναίκας, αλλά κατά βάση μόνε με αυτές που είναι του «τύπου» του. Φαντάζεστε ένα EMO παλικάρι να πλησιάσει μία κοπέλα Σκυλί (βλέπε Γυναίκες και οι παρέες τους). Όχι ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει απλώς χρειάζεται παραπάνω κόπο, και σίγουρα τρόπο, που δεν μπορείς να τον έχεις διαβάζοντας μόνο το JailBait.
Συνεχίζοντας λοιπόν, τονίζω τα παρακάτω:
1) Οι γυναίκες θέλουνε τους άνδρες κυνηγούς. Μην το παίξετε θύμα
σε καμία περίπτωση. Ακόμη και εάν σας έχει φάει με τα μάτια της. Εσείς πρέπει να κάνετε το βήμα, πριν ξενερώσει.
2) Κατανάλωση Alcohol, είναι πλέων κάτι βασικό. Σύμφωνα με τις έρευνες, το Alcohol βοηθάει να ανεβεί η διάθεση. Εδώ παρόλα αυτά, πρέπει πάντα να υπάρχει μέτρο. Μην κερνάτε – πίνεται μέχρι κάποιος από τους δύο σας να γίνει ένα με το στεφάνι της τουαλέτας. Πίνουμε για να ανοιχτούμε και να βοηθήσουμε την συζήτηση να προχωράει. Όχι για να γίνουμε ζάντα, και πολλές φορές ρόμπα.
3)Lets Dance baby. Εάν δεν ξέρεις να χορεύεις δεν είναι πρόβλημα. Κουνήσου με τον ρυθμό και γίνε ερωτικός χορεύοντας μαζί της. Όταν δύο κορμιά ακουμπούνται, παίρνει φωτιά το μέρος…
Τα υπόλοιπα ελπίζω να σας έρθουνε μόνα τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου