Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Βαριές ποινές για παιδεραστές στο Ίλιον


Ένοχοι χωρίς κανένα ελαφρυντικό κρίθηκαν σήμερα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων μια μητέρα, ο σύντροφός της, ένας συνταξιούχος υπάλληλος της ΔΕΗ, καθώς και ένας ιερέας, για την συγκλονιστική υπόθεση παιδεραστίας, με θύματα τρία παιδιά που αποκαλύφθηκε στο Ίλιον το Δεκέμβριο του 2007
Βαριές ποινές για τους παιδεραστές στο Ίλιον. Ένοχοι χωρίς κανένα ελαφρυντικό κρίθηκαν σήμερα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων μια μητέρα, ο σύντροφός της, ένας συνταξιούχος υπάλληλος της ΔΕΗ, καθώς και ένας ιερέας, για την συγκλονιστική υπόθεση παιδεραστίας, με θύματα τρία παιδιά που αποκαλύφθηκε στο Ίλιον το Δεκέμβριο του 2007.
Οι κατηγορούμενοι μαζί με τη μητέρα και τον σύντροφό της εξέδιδαν και βασάνιζαν την 11χρονη κόρη της κατηγορουμένης, καθώς και δύο ακόμα παιδιά, ηλικίας σήμερα 11 και 13 ετών, που «φιλοξενούνταν» στο σπίτι της.
Το δικαστήριο επέβαλε την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, χωρίς να δώσει κανένα ελαφρυντικό παρά τα αιτήματα της υπεράσπισης.
Ένοχος για όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται κρίθηκε ο συνταξιούχος, καθώς και ο ιερέας, που μεταξύ άλλων κατηγορούνται για βιασμό κατ΄εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκων κάτω των δέκα ετών.
Το δικαστήριο επέβαλε στον συνταξιούχο ποινή κάθειρξης 56 χρόνων από τα οποία, βάσει νόμου, θα εκτίσει τα 25 και χρηματικό πρόστιμο 200 χιλιάδων ευρώ.
Ο ιερέας που εμπλέκεται στην υπόθεση της παιδεραστίας καταδικάσθηκε σε 24 χρόνια κάθειρξης.
Η μητέρα των ανήλικων παιδιών κρίθηκε ένοχη για βιασμό κατ΄εξακολούθηση, για μαστροπεία κατ΄εξακολούθηση και κατά συρροή, ενώ κρίθηκε αθώα για τις κατηγορίες της πορνογραφίας ανηλίκων, προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Το δικαστήριο την καταδίκασε σε 37 χρόνια κάθειρξη από τα οποία θα εκτίσει τα 25 και της επέβαλε χρηματικό πρόστιμο 100 χιλιάδων ευρώ.
Ο σύντροφός της κρίθηκε ένοχος για βιασμό τετελεσμένο και εν αποπείρα κατά εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη σε βάρος ανηλίκων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ωστόσο κρίθηκε αθώος για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου και για αντίσταση.
Η ποινή που του επιβλήθηκε είναι 18 χρόνια και 4 μήνες."

Πηγή : Sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου