Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Παντρεμένοι και ταυτόχρονα παράνομοι εραστές


Γνωρίστηκαν σε ένα chat room και μετά από πολλές ώρες συζήτησης αποφάσισαν να βρεθούν από κοντά. Προς μεγάλη τους έκπληξη όμως ανακάλυψαν ότι όχι μόνο γνωρίζονταν ήδη, αλλά ζούσαν και στο ίδιο σπίτι.
Η Sana και ο Adnan Klaric από τη Βοσνία νόμιζαν ότι είχαν βρει μέσω διαδικτύου το άλλο τους μισό. Χρησιμοποιώντας τα ψευδώνυμα Sweetie και Prince of Joy, συζητούσαν για τα πάντα επί ώρες, από τα όνειρα τους μέχρι τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο καθένας στο γάμο του και ένιωθαν ότι επικοινωνούσαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο, καθώς καταλάβαιναν απόλυτα ο ένας τον άλλο.
Μετά από μήνες διαδικτυακής επικοινωνίας πήραν την απόφαση να συναντηθούν και από κοντά. Όταν τελικά βρέθηκαν, ανακάλυψαν ότι στην πραγματικότητα ήξεραν πολύ περισσότερα ο ένας για τον άλλο, καθώς ήταν χρόνια παντρεμένοι.

Αντί όμως να τα βρουν και να δώσουν μια ευκαιρία στο γάμο τους, τώρα βρίσκονται στα δικαστήρια, ζητώντας διαζύγιο και κατηγορώντας ο ένας τον άλλο για μοιχεία.

1 σχόλιο:

  1. PW PWWWWWWWWWW!!XAMOS! MA KALA RE PAIDI MOU DEN MPOROUSAN NA VALOUN MIA CAMEROULA PRIN?? PROSOXH LOIPON..GIATI POTE DEN KSEREIS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή