Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Η παρουσίαση του Βίγια

Μπροστά σε 25.000 οπαδούς της Μπαρτσελόνα, που βρέθηκαν στο "Καμπ Νόου", παρουσιάστηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Καταλανών, Νταβίδ Βίγια.

Ο διεθνής επιθετικός, που μεταγράφηκε στους πρωταθλητές Ισπανίας από τη Βαλένθια αντί 40 εκατομμυρίων ευρώ, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος από τη νέα σελίδα στην καριέρα του στις πρώτες του δηλώσεις.

"Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που βρίσκομαι εδώ", τόνισε χαρακτηριστικά όταν έκανε την είσοδό του στο θρυλικό γήπεδο των "μπλαουγκράνα", ενώ την ώρα που αποχωρούσε υπό τις επευφημίες των φίλων της "Μπάρτσα", έστειλε ένα μήνυμα στον προπονητή της Ίντερ, Ζοζέ Μουρίνιο: "Μουρίνιο προετοιμάσου".

Στη συνέντευξη Τύπου επεσήμανε: "Ο κάθε παίκτης θέλει να ερθει στην Μπαρτσελόνα, στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Είναι πάντα δύσκολο να σκοράρεις, αλλά όταν έχεις παίκτες σαν τον Τσάβι, τον Μέσι, τον Μπούσκετς, τον Κεϊτά ή τον Πέδρο δίπλα σου, τότε όλα είναι πιο εύκολα για έναν επιθετικό. Πλέον αυτό που θέλω να κάνω είναι να δουλέψω σκληρά, με ταπεινότητα και επιθυμία, να βοηθήσω την ομάδα να γίνει καλύτερη.

Είμαι πρόθυμος να τα κάνω όλα. Θέλω να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα για να κατακτήσει όλους τους στόχους της. Είναι ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα μου η μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα. Τα δύο μεγάλα μεγάλα μου είδωλα, είναι ο Κουίνι και ο Λουίς Ενρίκε".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη φημολογούμενη μεταγραφή του Φάμπρεγας στην Μπαρτσελόνα: "Ο καθένας στην Μπαρτσελόνα θα ήθελε να έχει μαζί του έναν παίκτη σαν τον Φάμπρεγας. Θέλω να έρθει, διότι είναι σπουδαίος φίλος και μεγάλος παίκτης".

Ο γιατρός του συλλόγου, Ρίκαρντ Προύνα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των "μπλαουγκράνα": "Ο Νταβίδ Βίγια πέρασε με επιτυχία το πρωί της Παρασκευής από τις ιατρικές εξετάσεις. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα για την υπογραφή του συμβολαίου του με την ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου