Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Ποινική δίωξη στα blogs που ανέβασαν στην συνομιλία του Θεοδωρίδη ασκεί αυτεπάγγελτα η δικαιοσύνη

Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας πρωτοδικών κ.Ελένη Ράικου, διέταξε να ασκηθεί ποινική δίωξη στο blog που ανέβασε την συνομιλία όπως και σε άλλα που έκαναν την ίδια ανάρτηση.

Το troktiko πιστό στους κανόνες της ... δεοντολογίας και κακό στο ρεπορτάζ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το ρεπορτάζ. Είχαμε τις λεπτομέρειες αλλά όχι την κασέτα γιατί δεν ακούμε ...απαγορευμένα cd. Εκτός από τις μηνύσεις που θα καταθέσουν οι: Θεοδωρίδης και Δουκάκος θα ασκηθεί δίωξη και από την εισαγγελία που ενήργησε άμεσα και έριξε μέσω google το blog που ανέβασε την συνομιλία και ήταν το "theodoridisava" αλλά και άλλα πολλά που το ανέβασαν!
Κρίμα δηλαδή γιατί μας είπαν ότι λέει απίστευτα πράγματα για ντόπιγκ επί Λεμονή, για τον Κόκαλη με ύβρεις, ότι με Γκαγκάτση θα έπαιρναν τον τίτλο , για διαιτητές που ορίζονταν και ήταν ψιλομιλημένοι, για τον Πιλάβιο.

Συγνώμη που το ρωτάμε κιόλας αλλά ο εισαγγελέας δεν θα παρέμβει για όσα ακούγονται; Λίγο και την ουσία να την δούμε; Hellooooooooooooo; Ακούει κανείς;

Εδώ ακούγονται φοβερά πράγματα ( όχι για αυτούς που ξέρουν τι παίζει ) και τα άκουσε όλη η Ελλάδα από μέλος του Δ.Σ. του Ολυμπιακού.

Πηγή : apolitistosteki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου