Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Χάμιλτον: Εχουμε πιάσει τη Red Bull

Ο Λιούις Χάμιλτον εμφανίστηκε πανευτυχής για την εμφάνιση της McLaren στην Τουρκία και το γεγονός ότι η ομάδα του έδειξε να έχει πιάσει την Red Bull σε απόδοση. Ο βρετανός κέρδισε τον αγώνα με τυχερό τρόπο, καθώς ευνοήθηκε από ένα ατύχημα μεταξύ των δύο οδηγών της Red Bull, που έφερε τον ίδιο να τερματίζει στην 1η θέση και τον ομόσταβλό του Τζένσον Μπάτον στην 2η.

Αλλά πριν συμβεί αυτό, τα Ασημένια Βέλη είχαν την ταχύτητα να παλέψουν με τους Κόκκινους Ταύρους, γεγονός που ο Χάμιλτον θεωρεί άκρως ενθαρρυντικό για το υπόλοιπο της σεζόν.

"Η Red Bull το έκανε δύσκολο για μας, αλλά δώσαμε μια καλή μάχη", είπε. "Μπορείτε να δείτε πόσο κοντά είμαστε πλέον εμείς οι τέσσερις. Ολα εξαρτώνται από το μομέντουμ και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε και τα δύο πρωταθλήματα".

Αναφερόμενος στη σύγκρουση των Μαρκ Ουέμπερ και Σεμπάστιαν Φέτελ που ουσιαστικά του χάρισε τη νίκη, τόνισε: "Ηταν σαν να έβλεπα μια ταινία δράσης σε 3D! Είχα την καλύτερη θέα εκεί που βρισκόμουν.

"Ο Σεμπάστιαν μπήκε στην εσωτερική, ο Μαρκ κράτησε τη γραμμή του και δεν του έδωσε χώρο να κινηθεί δεξιά. Δεν υπήρχε λόγος για τον Σεμπ να κινηθεί δεξιά. Ηταν μια άτυχη στιγμή για εκείνους και τυχερή για μας".

Ο Μπάτον εμφανίστηκε επίσης ικανοποιημένος για την απόδοση της McLaren στην Κωνσταντινούπολη και αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

"Ο ρυθμός του μονοθεσίου μας ήταν πολύ καλός και ήταν εξαιρετικό που δώσαμε μάχη με τις Red Bull, γιατί άλλες φορές τις βλέπαμε να εξαφανίζονται μπροστά", σημείωσε.

"Στο τέλος είχα μια διασκεδαστική μονομαχία με τον Λιούις. Μας είπαν και στους δύο να εξοικονομήσουμε καύσιμο και γι' αυτό δεν πίεσα περισσότερο όταν με προσπέρασε ξανά. Πήραμε το 1-2 άρα η ομάδα θα πρέπει να είναι χαρούμενη. Πριν από μερικές εβδομάδες ίσως να μην ήμασταν σε θέση να κοντράρουμε τις Red Bull, οπότε θα πρέπει να πούμε ένα ευχαριστώ στην ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου