Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Κάρμεν Ηλέκτρα


Μια αφίσα της θα βρεις στα κελιά πολλών βαρυποινιτών. Μια εικόνα της στη φαντασιώσεις όλων των αντρών.

«Ουάου. Αυτό το χυμώδες μωρό σε κάνει να θες να γίνεις ρόκσταρ ή μπασκετμπολίστας. Από το ιστορικό της φαίνεται ότι τους κυνηγάει τέτοιους τύπους». Αυτό είχε δηλώσει πριν μερικά χρόνια ο Κιάνου Ριβς για την Κάρμεν Ηλέκτρα.

Στα 35 της πλέον είναι πιο σέξι από ποτέ. Το 2003 στο τελευταίο της εξώφυλλο για το πλέιμποϊ ο Χιού Χέφνερ δήλωσε η φωτογράφηση της ήταν πολύ καλύτερη από την πρώτη της το 1996. Και όντως, με άπειρες εμφανίσεις σε ανδρικά περιοδικά, στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο η Κάρμεν ήταν και παραμένει ένα απατηλό όνειρο για όλο τον ανδρικό πληθυσμό.

Η ίδια είχε σοκαριστεί όταν παρακολουθώντας ντοκιμαντέρ για πραγματικούς βαρυποινίτες είχε δει την αφίσα της σε ουκ ολίγα κελιά. Η Κάρμεν είναι η απόδραση από την πραγματικότητα για αυτούς και από την καθημερινότητα για όλους εμάς.





1. Το πραγματικό της όνομα είναι Τάρα Πάτρικ.

2. Γεννήθηκε στις 20 Απριλίου 1972 στο Σάρονβιλ του Οχάιο.

3. Τα γονίδια της είναι Ιρλανδικά, γερμανικά και Τσερόκι.

4. Παρακολούθησε μαθήματα στη σχολή "School For Creative And Performing Arts" στο Σινσινάτι, στο λύκειο "Princeton" της Σάρονβιλ και στο "Walnut Hills High School".

5. Μετακομίζοντας στην Καλιφόρνια γνώρισε τον Πρινς που την έπεισε να ασχοληθεί με τη μουσική. Στη συνέχεια υπέγραψε με την "Paisley Park Records" εταιρεία του Πρινς και κυκλοφόρησε ένα ομώνυμο άλμπουμ. Η μουσική της καριέρα, όμως, άρχισε και ολοκληρώθηκε εκεί.

6. Το Μάιο του 1996 έκανε την πρώτη από πολλές γυμνή φωτογράφηση για το Πλέιμποι.

7. Έκανε αναρίθμητες εμφανίσεις στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο "Baywatch", στο "Singled Out" του MTV. Το 2003 επέστρεψε στο "Baywatch" με την ταινία "Baywatch: Hawaiian Wedding".

8. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σαπουνόπερας "Hope & Faith" ένας από τους ηθοποιούς και σύζυγος της πρωταγωνίστρια Κέλι Ρίπα συνέχισε να τη φιλάει ακόμα και όταν οι κάμερες είχαν σταματήσει μπροστά στη γυναίκα του.

9. Εμφανίστηκε σε πολλά φιλμ όμως το "Good Burger" (1997), το "The Mating Habits of the Earthbound Human" (1999), στο "Scary Movie" (2000), στο "Scary Movie 4" (2006), "Epic Movie" (2007), και στο ριμέικ του "Starsky & Hutch".

10. Εμφανίστηκε στο βιντεοκλίπ "We Are All Made Of Stars" του Μόμπι.

Πηγή : MENS24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου