Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Εποχή Μαρινάκη στον Oλυμπιακό

Σωκράτης Κόκκαλης και Ευάγγελος Μαρινάκης, υπέγραψαν τον συμφωνητικό για την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ιστορική μέρα για τον σύλλογο, ξεκίνησε η εποχή Μαρινάκη.

Εποχή Μαρινάκη στον Ολυμπιακό Σωκράτης Κόκκαλης & Ευάγγελος Μαρινάκης συναντήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός το μεσημέρι της Τετάρτης (30/6) και είναι γεγονός η ολοκλήρωση και τυπικά του "deal" της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του ιστορικού προέδρου προς τον Έλληνα εφοπλιστή.

Η νέα εποχή στο ποδοσφαρικό τμήμα του συλλόγου είναι γεγονός και ο 43χρονος επιχειρηματίας είναι και επίσημα το μεγάλο αφεντικό των ερυθρολεύκων, σε αυτήν την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά του Ολυμπιακού.

Την προσεχή Δευτέρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι δυο άνδρες θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης" και ο Ευάγγελος Μαρινάκης θα μιλήσε για πρώτη φορά ως ο νέος ισχυρός άνδρας του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της χώρας. Μια πολύ μεγάλη στιγμή για την ομάδα του Πειραιά, καθώς μπαίνει ένα τέλος εποχής στον ανυπέρβλητο ηγέτη επί 17 χρόνια, Σωκράτη Κόκκαλη, που πάντως μένει με ένα ποσοστό 11% και συνάμα διατηρεί και την προεδρία της ΠΑΕ.

Στις 16:53, αποχώρησε από τα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας ο νέος μεγαλομέτοχος χωρίς να θέλει να κάνει κάποιες δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους που βρίσκονται εκεί για να καλύψουν το θέμα, ενώ ο Σωκράτης Κόκκαλης τρία λεπτά μετά βγήκε χαμογελαστός και αποχώρησε και εκείνος χωρίς να μιλήσει.

Πηγή : redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου