Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Κόβεται το sex στους αστροναύτες;

Sex στον διαστημικό σταθμό; Ούτε να το σκέφτεστε! Η απάντηση στην μνημειώδη ερώτηση της Θεοπούλας ''Κόβεται το sex;'' είναι απλή... Για τους αστρονάυτες, κόβεται! Βλέπετε η NASA φρόντισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, αφού από τον Απρίλιο μπήκαν και τέσσερις γυναίκες στον σταθμό...



Μέχρι εκείνη τη στιγμή το προσωπικό του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού αποτελούσαν αποκλειστικά άνδρες αστροναύτες... Οπότε στην καλύτερη περίπτωση να είχαμε κρούσματα ομοφυλοφιλικού sex. Πολύ μικρές οι πιθανότητες, δεδομένου ότι ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός δεν είναι... το Κλουβί με τις Τρελές!

Τώρα όμως που τα πράγματα έγιναν πιο... straight, η NASA προειδοποίησε τους αστροναύτες της ότι τα ερωτικά παιχνιδάκια στο διάστημα απαγορεύονται αυστηρά!

"Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και έχουμε άριστη επαγγελματική σχέση. Δεν κάνουμε τίποτα και ούτε πρόκειται" επεσήμανε ο διοικητής της NASA Alan Pondexter σε συνέντευξη τύπου στο Τόκιο, προσθέτοντας ότι με την άφιξη των τεσσάρων γυναικών αστρναυτών έχουν μπει κανόνες συμπεριφοράς στο πλήρωμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.

Καλά, βρε παιδιά, και αν το ρίξουν και λίγο έξω οι αστροναύτες μας, δεν έγινε και τίποτα! Να ξεσκάσουν οι άνθρωποι! Και σιγά που θα το μάθουμε κιόλας... Όσο να 'ναι είναι και δίπλα στο φεγγάρι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου