Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Οι καπνιστές θα πληρώσουν το...μάρμαρο;

Καλά το άκουσα τώρα στην εκπομπή του κ. Αυτιά κ έπαθα πλάκα! Δεν ξέρω πόσοι ελεγκτικοί μηχανισμοί θα ξεκινήσουν από αύριο 01/09 για την καθολική απαγόρευση του καπνίσματος κ θα επιβάλλονται πρόστιμα.

Μα πάνε καλά? Επειδή δεν μπορούν να μαζέψουν χρήματα από αυτούς που τα πήρανε γιατί είναι άχρηστοι, πάνε να τα μαζέψουν από τον απλό λαό? Πάλι δηλαδή ο λαός θα το πληρώσει το μάρμαρο? Δηλαδή να μην πάμε να πιούμε καφέ (για φαγητό το έχουμε ξεχάσει) κ να καπνίσουμε?

Τι άλλο μας έχει μείνει? Για φαγητό δεν βγαίνουμε, στα μπουζούκια δεν πάμε, ένας καφές κ αυτός μας το απαγορεύουν. Ήθελα να ήξερα με αυτόν τον τρόπο θωρακίζεται ο οργανισμός μας? Αν πάθουμε κάτι άλλο υπάρχει κατάλληλη υποδομή για να μας το λύσει? Δεν νομίζω. Μην είστε τόσο αυστηροί με το τσιγάρο. Σέβομαι τους ανθρώπους που δεν καπνίζουν αλλά όχι ότι εμείς που καπνίζουμε να θεωρούμαστε ότι είμαστε το κατακάθι της κοινωνίας. προσπαθήστε να λύσετε όλα τα άλλα προβλήματα που υπήρχαν κ που έχετε δημιουργήσει κ μαζέψτε τα χρήματα με άλλον τρόπο. Με αυτά που κάνετε, το έχετε χάσει το παιχνίδι.

ANAΓΝΩΣΤΡΙΑ από tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου