Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Έτοιμες για τίτλο οι «ερυθρόλευκες»

Την πρώτη τους συγκέντρωση πραγματοποίησαν τη παρασκευή στα γραφεία του Συνδέσμου τα κορίτσια του Ολυμπιακού. Παρότι όλοι κράτησαν χαμηλούς τόνους, το σίγουρο είναι πως οι «ερυθρόλευκες» είναι πιο έτοιμες από κάθε φορά για τίτλο. Παρούσα στην πρώτη και η Γιακουμή.

Έτοιμες για τίτλο οι «ερυθρόλευκες»
Έχοντας στην σύνθεσή του παίκτριες όπως η Ογκνιένοβιτς, η Κόλεβα, η Χαντάβα, η Κυριακίδου και η Κρσνεβιτς, είναι λογικό ο Ολυμπιακός να θεωρείται κατά πολλούς ως το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει τους πρώτους τίτλους στην ιστορία του. Τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη πραγματοποίησαν σήμερα στα γραφεία του Συνδέσμου την πρώτη τους συγκέντρωση η οποία έγινε παρουσία του Ταμία του Διοικητικού Συμβουλίου, Στέλιου Κούβαρη και του Γεν. Γραμματέα του Συνδέσμου, Γιάννη Λάμπρου.

Νικολάκης: «Δουλειά, δουλειά, δουλειά»

Το ότι ο Γιάννης Νικολάκης είναι λάτρης της σκληρής δουλειάς, αυτό είναι γνωστό σε όλους τους φίλος του βόλεϊ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στις πρώτες του δηλώσεις αναφερόμενος στη νέα χρονιά τόνισε πως μόνο με σκληρή δουλειά μπορούν να έρθουν επιτυχίες, ενώ ξεκαθάρισε πως πλέον από την στιγμή που δεν υπάρχουν πλέι οφ ο κάθε βαθμός είναι χρυσάφι: «Για κάθε προπονητή το στάδιο της προετοιμασίας είναι το Α και το Ω ολόκληρης της αγωνιστικής χρονιάς. Τώρα θα πρέπει να μπουν οι βάσεις προκειμένου να γίνουμε ομάδα, με δεδομένο μάλιστα ότι έχουμε κάνει αρκετές μεταγραφές. Τα πολλά λόγια αυτή την εποχή είναι φτώχια. Το σύνθημα είναι δουλειά, δουλειά και δουλειά. Αλλωστε στον αθλητισμό δεν υπάρχουν μυστικά. Για να έρθουν οι επιτυχίες θα πρέπει να ιδρώσουμε όλοι μας. Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι θέλω να είμαστε αυτοσυγκεντρωμένοι και να βγάζουμε το πάθος που αρμόζει στον Ολυμπιακό. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ούτως ή άλλως διαφορετικό, καθώς πάρθηκε η απόφαση να αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής του και δεν θα παίξουμε πλέι οφ. Ετσι, η ομάδα θα πρέπει να είναι πανέτοιμη στην τελική φάση όπου κάθε βαθμός θα είναι κυριολεκτικά χρυσάφι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου