Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Άτακτος ο Πήτερ Κράουτς

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της ιερόδουλης, Μόνικα Χιντ, ο Κράουτς την πλήρωσε 829 λίρες (περίπου 1000 ευρώ) για να έχουν δύο ερωτικές συνευρέσεις εκείνο το Σαββατοκύριακο σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Μαδρίτης, με την ίδια την κοπέλα να αποκαλύπτει ότι ο παίκτης την πλήρωσε μέσα στο ταξί που τους μετέφερε στο ξενοδοχείο.

"Ο Πίτερ δεν είχε τον παραμικρό δισταγμό να πληρώσει για να κάνει σεξι μαζί μου. Δεν ήταν νευρικός. Δεν ήξερα ότι ήταν αρραβωνιασμένος με την Άμπι, το έμαθα αργότερα.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πλήρωσε για σεξ με κάποια όπως εγώ όταν έχει μία κουκλάρα γυναίκα σπίτι του", τόνισε η Μόνικα Χιντ, για να συμπληρώσει σε άλλο κομμάτι της συνέντευξής της. "Έδειχνε καλό άτομο, όχι υπερόπτης, οπότε τον άφησα να πάρει τον έλεγχο στο κρεβάτι. Όταν κοίταξε το σώμα μου δεν μπορούσε παρά να μείνει εντυπωσιασμένος. Είπε "Θεέ μου! Είναι πανέμορφο".

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή συνοδός έβγαλε στη φόρα και άλλες λεπτομέρειες από την "καυτή" συνάντησή της με τον Άγγλο διεθνή φορ, όπως για παράδειγμα ότι:
- Ο Κράουτς απαίτησε να κάνουν σεξ στα πίσω καθίσματα του ταξί, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι θα τους έβλεπε τόσος κόσμος κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς το ξενοδοχείο.
- Επέμενε να του δώσει το νούμερο του κινητού της σε περίπτωση που ήθελε να ξαναζητήσει τις υπηρεσίες της.
- Παρακάλεσε τους ανθρώπους του ξενοδοχείου να μη γράψουν το όνομά του στα βιβλία ώστε να καλύψει τα ίχνη του.

Να σημειωθεί ότι η αποκάλυψη αυτη έρχεται λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του ζεύγους Κράουτς-Κλάνσι από ρομαντικό ταξίδι στη Σαρδηνία, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η επίσημη αντίδραση τόσο από τον ποδοσφαιριστή όσο από το σέξι μοντέλο και αρραβωνιαστικιά του, Άμπι Κλάνσι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου