Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Οι 4 πιο καυτές... αντροχωρίστρες

Είναι όμορφες, διάσημες και απίστευτα σέξι. Δεν είναι καθόλου δύσκολο για εμάς τους... κοινούς θνητούς να μπούμε στο μυαλό των άλλων αντρών που παράτησαν τη γυναίκα τους για να είναι μαζί τους. Όλοι το ίδιο θα κάναμε...

4. Κάρλα Μπρούνι

Φυσικά το story της ως αντροχωρίστρα δεν ξεκίνησε με τον Νικολά Σαρκοζί. Ούτως ή άλλως εκείνη υποστηρίζει ότι ναι μεν τον Νικολά τον είχε γνωρίσει πριν εκείνος χωρίσει, αλλά ωστόσο τότε οι σχέσεις τους ήταν τυπικές. Ναι, καλά έχουμε να πούμε εμείς. Τα ίδια δεν θα έλεγε και τότε που μπήκε ανάμεσα στον Μικ Τζάγκερ και την γυναικούλα του; Η αλήθεια είναι ότι η νυν Πρώτη Κυρία της Γαλλίας πάντα είχε μια... έφεση στους άντρες και ειδικότερα στους ροκσταρ.

Τότε που ήταν και super model μοίραζε τα σκάνδαλα σαν να ήταν κουφέτα. Βέβαια, στην τωρινή περίπτωση και η Σεσιλιά δεν πάει πίσω. Μπορεί εν μέρη η Κάρλα να της τον έκλεψε αλλά κι εκείνη είχε κάνει το ίδιο πριν χρόνια στην κολλητή της και πρώην του Νικολά. Όταν λοιπόν οι άντρες ιντριγκάρονται με το "παράνομο", υπάρχουν κι εκείνοι που... τρελαίνονται για αντροχωρίστρες!

3. Ντενίζ Ρίτσαρντς

Οι φήμες οργιάζαν ότι έκλεψε τον άντρα της φίλης της κι εκείνη για να μας αποδείξει την αθωότητα της, είπε το μεγάλο "ναι" σε ένα reality show που θα δείχνει τη ζωή της. Ε, και τι μ΄αυτό θα σκεφτεί κάποιος. Η Ντενίζ θέλησε, όπως είχε δηλώσει, να δείξει στο κοινό τον πραγματικό της εαυτό ο οποιός προφανώς δεν κάνει τέτοια πράγματα. Μόνο που η Ντενίζ έπεσε σε μια παγίδα. Ενώ εκείνη πάσχιζε να πετύχει το κατάλληλο πλάνο που την κάνει πιο "θύμα" και αθώα, δεν κατάλαβε ότι στην πραγματικότητα κανείς δεν νοιάζεται.

Ακόμα κι αν όντως το έκανε, απλά δεν μας ενδιαφέρει. Όσοι παρακολουθούν το show, το κάνουν για έναν και μοναδικό λόγο: να βλέπουν την απίστευτα σέξι Ντενίζ με τις κολλητές της φορμούλες στο σπίτι της. Και ναι, πιστεύουμε ότι με τέτοια εμφάνιση ο καθένας θα άφηνε τη γκόμενά του. Συγνώμη.

2. Σιένα Μίλερ

Οι Βρετανοί χωρίζονται σε δυο κατηγορίες: σε αυτούς που την προσκυνάνε σαν σύγχρονη ιέρεια του στυλ και σε εκείνους που την αποκαλούν επιεικώς... τσο*λα. Εμείς πιστεύουμε ότι το ένα δεν αναιρεί απαραίτητα το άλλο,γιατί μπορεί ταυτόχρονα να έχει στυλ και να κλέβει τους γκόμενους άλλων γυναικών. Και στις δύο περιπτώσεις οι γυναίκες την ζηλεύουν. Εκτός του ότι ο Τζουντ Λο παράτησε για τα μάτια της (και πιθανότατα και για κάτι άλλο) την γυναίκα και μητέρα των παιδιών του, πριν λίγους μήνες αποτέλεσε το μήλο της έριδος για τον Μπαλτάζαρ Γκέτι, ο οποίος είναι (φυσικά) παντρεμένος.

Στην πρώτη περίπτωση η ιστορία επαναλήφθηκε με τον Τζουντ να την κερατώνει με την νταντά των παιδιών του -η οποία είναι και ένα μάτσο χάλια- και στην δεύτερη, πολύ απλά, ο Γκέτι έκανε το κέφι του και γύρισε πίσω στην σύζυγό του. Είμαστε σίγουροι ότι η Σιένα δεν θα σταματήσει εδώ γιατί ξέρει πολύ καλά ότι είναι περισσότερο γνωστή για τα σκάνδαλα που προσφέρει απλόχερα στα περιοδικά παρά για την υποκριτική της.

1. Αντζελίνα Τζολί

Ξέρατε ήδη ότι η Άντζι θα ήταν στην κορυφή, δεν είναι μυστικό ούτε πρωτοτυπία. Αλλά όταν είσαι η Τζολί και "αρπάζεις" τον ωραιότερο άντρα του κόσμου, Μπραντ Πιτ, μέσα από τα χέρια της american sweetheart, Τζένιφερ Άνιστον, ξέρεις ότι η στάμπα της αντροχωρίστρας θα σε ακολουθεί όσα παιδιά κι αν υιοθετήσεις. Βέβαια, δεν ήταν η πρώτη της φορά. Λίγα χρόνια νωρίτερα, η τότε αρραβωνιαστικά του Μπίλι Μπομπ Θόρτον, Λόρα Ντερν, έμαθε από την τηλεόραση ότι ο αγαπημένος της ήταν με άλλη γυναίκα και αντάλλαζαν κιόλας όρκους αιώνιας αγάπης με μπουκαλάκια γεμάτα αίμα.

Η Τζολί όχι απλά το είχε κάνει συνήθεια, αλλά ποτέ δεν έδωσε εξηγήσεις, δεν φάνηκαν να την νοιάζουν οι κακές γλώσσες και τα πικρόχολα σχόλια. Τώρα όμως, από ότι φαίνεται, έχει αφήσει αυτήν την... άστατη ζωή πίσω. Έχει και τόσα παιδιά να μεγαλώσει, που η ώρα να ασχολείσαι με παντρεμένους. Ειδικότερα όταν είσαι με τον πιο σέξι από αυτούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου