Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Του κατασκεύασαν sex-doll που μοιάζει με την πρώην του

Ένας Βρετανός επιχειρηματίας ήταν τόσο απεγνωσμένος που τον παράτησε η φιλενάδα του που πλήρωσε 15.000 ευρώ ώστε να τους κατασκευάσουν μία κούκλα που θα έμοιαζε της πρώην του ώστε να την θυμάται όταν κάνει σεξ μαζί της.

Ο 50χρονος, που δεν ονομάστηκε, έδωσε τις φωτογραφίες της πρώην φιλενάδας του στον Ιταλό κατασκευαστή ερωτικών παιχνιδιών, Ντιέγκο Μπόρτολιν, προκειμένου να του κατασκευάσει μία sex-doll που θα είχε τις ίδιες διαστάσεις και πανομοιότυπο πρόσωπο με την πρώην κοπέλα του.

«Ήταν μία χαμογελαστή ξανθιά αλλά μου ζήτησε να της κάνω μεγαλύτερο στήθος και πιο καμπυλωτή μέση. Οι συνηθισμένες μας κούκλες είναι πολύ ρεαλιστικές και όλα δουλεύουν όπως στην πραγματικότητα», είπε ο Μπόρτολιν.

Οι συγκεκριμένες κούκλες στοιχίζουν συνήθως 4.000 ευρώ, αλλά οι απαιτήσεις του πελάτη ανέβασαν την τιμή κατακόρυφα αφού ήθελε ακριβές αντίγραφο ενώ είχε ζητήσει η sex-doll να έχει μέχρι και τα ίδια νύχια και δόντια της πρώην του.

Η κούκλα ζυγίζει 58kg και έχει ύψος 1.60m ενώ έχει εγγυηθεί στον 50χρονο Βρετανό πως είναι ευλύγιστη και θα μπορεί να κάνει οποιαδήποτε στάση θέλει μαζί της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου