Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΑΚΥΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ "AUTO SHOW"

Σε ακύρωση οδηγείται η έκθεση "AUTO SHOW" των Παπαγιαννακόπουλου - Γαλανόπουλου μετά τις αρνήσεις των περισσοτέρων εταιρειών λόγω της οικονομικής συγκυρίας να συμμετέχουν σε μια τέτοια προσπάθεια.

Οι περισσότερες πολυεθνικές έχουν εδώ και καιρό δηλώσει ότι θα απέχουν ενώ την τελευταία εβδομάδα όλο και περισσότερες εταιρείες τίθενται εκτός συμμετοχής. Ο σύνδεσμος εισαγωγέων έχει πάρει θέση στα media εδώ και καιρό ότι δεν προτείνει ότι "εκθεσιακά γεγονότα χαμηλής αποδοτικότητας" θα βοηθήσουν φέτος στην παρούσα κατάσταση.

Βέβαια το βασικό επιχείρημα είναι η εξ' αναβολής περσινή έκθεση η οποία επιχειρείται με αυτό τον τρόπο να διοργανωθεί φέτος, έστω και με λίγες εταιρείες, ενώ υπήρχαν προσδοκίες για ανακοίνωση μέτρων για τα τέλη ταξινόμησης και τον φόρο πολυτελείας που θα ανακούφιζαν την αγορά. Τώρα αυτά φαίνονται παρελθόν όπως και η προσπάθεια για να γίνει η εξ' αναβολής έκθεση για δεύετρη φορά. Έτσι λοιπόν έχει αποσυρθεί από το διαδίκτυο η ιστοδελίδα της προσπάθειας καθώς και μια εβδομάδα πριν δεν υπάρχει ουσιαστικά καμπάνια στα ηλεκτρονικά media.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου