Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Μουρίνιο: Ολοκληρωμένο προϊόν η Μπάρτσα

http://www.sport.gr/files/news/2010-11-30/1291078764_mourinho_250x.jpgΤην υπεροχή της Μπαρτσελόνα στο εντυπωσιακό 5-0 στο EL Clasico παραδέχθηκε ο προπονητής της βασίλισσας Ζοσέ Μουρίνιο, που τόνισε ότι η ομάδα του πραγματοποίησε πολλά λάθη και άξιζε την ήττα.

"Είναι μία ήττα, όχι μία ντροπή. Ενας έπαιξε πολύ καλά και ένας πολύ άσχημα. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε έναν βαθμό περισσότερο και τώρα δύο λιγότερους. Ελεγα πάντα ότι η Μπαρτσελόνα είναι ένα ολοκληρωμένο προϊόν, ενώ η Ρεάλ έχει ακόμα πολύ δρόμο ακόμα", δήλωσε ο Μουρίνιο μετά το τέλος του αγώνα και πρόσθεσε:

"Δώσαμε τα πρώτα δύο γκολ με γελοίο τρόπο. Μετά ξέραμε ότι είχαμε δύο επιλογές: να κρατήσουμε αυτό το σκορ ή να προσπαθήσουμε για κάτι περισσότερο. Πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτή την ήττα. Οταν κυνηγάς τίτλους και έχεις δεχθεί πέντε γκολ, πρέπει να συνεχίσεις τις προπονήσεις και να προσπαθείς να κερδίζεις".

Καταλήγοντας ο Μουρίνιο τόνισε ότι υπάρχει ακόμα πολύ μέλλον στο πρωτάθλημα: "Πέρυσι είχα έρθει εδώ με την Ιντερ για το Champions League και έχασα, αλλά στο τέλος φτάσαμε στον τελικό".

Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Ρεάλ, Χόερχε Βαλντάνο: "Δεν είναι το τελικό χτύπημα. Εχουμε σπουδαίους παίκτες, ικανό προπονητή. Είναι ακόμα Νοέμβριος. Η Μπαρτσελόνα ήταν ανώτερη.

Τα ΜΜΕ υπερβάλουν όταν λένε ότι ο Μουρίνιο έπρεπε να αλλάξει στυλ. Υπάρχουν καλύτερες ερωτήσεις να κάνουν τώρα. Η Μπαρτσελόνα το απολάμβανε από το πρώτο λεπτό. Πρέπει να τους χειροκροτήσουμε. Ελπίζουμε να δώσουμε ανάλογη παράσταση στον επαναληπτικό".

Την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα παραδέχθηκε και ο Τσάμπι Αλόνσο: "Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη όλα. Δεν είμαστε χαρούμενοι αλλά υπάρχουν ακόμα πολλές αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και τίποτα δεν έχει τελειώσει"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου