Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Γδύθηκαν για να μην βάλει λουκέτο η εταιρεία τους!

Με έναν άκρως αισθησιακό τρόπο σκέφτηκαν να συμβάλλουν στην διάσωση της εταιρείας στην οποία εργάζονται δέκα γοητευτικές αεροσυνοδοί: κρατώντας μόνο το καπέλο από την στολή και φορώντας μπικίνι, τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες ενός ημερολογίου προκειμένου να μαζέψουν χρήματα!

Για το καλό της «Mexicana Airlines», οι υπάλληλοι έμειναν με τα απολύτως απαραίτητα και πόζαραν όλο νάζι και αισθησιασμό.

Οι φωτογραφίες τους μπήκαν σε ένα ημερολόγιο του 2011, το οποίο δείχνει τα κάλλη τους αλλά και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εταιρεία τους, μία από τις παλιότερες στον κόσμο.

«Αυτό το ημερολόγιο είναι για να στηρίξει όλους αυτούς που έχασαν την δουλειά τους», δήλωσε η Ρόζι που ποζάρει για τον Απρίλιο, προσθέτοντας: «θέλουμε να δει ο κόσμος ότι θέλουμε να δουλέψουμε, να πετάξουμε... ότι περιμένουμε να λυθεί το πρόβλημα».

Μάλιστα, οι κοπέλες πλήρωσαν από την τσέπη τους 8.000 δολάρια προκειμένου να εκδοθεί το ημερολόγιο, που έχει γίνει ανάρπαστο παρά τα 12 δολάρια που κοστίζει!

Για την ιστορία, η κυκλοφορία του ημερολογίου συνέπεσε με την υποβολή σχεδίου αναδιάρθρωσης της «Mexicana» που θα της επιτρέπει να ξαναρχίσει ορισμένες πτήσεις μέσα στον Δεκέμβρη και να επαναπροσλάβει το 30% του προσωπικού της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου