Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Η σκοτεινή πλευρά του ροζ κόσμου του Χιου Χέφνερ

Ούτε μια βδομάδα δεν πέρασε από την ημέρα που ο 80χρονος ζάμπλουτος ιδιοκτήτης του Playboy, Hugh Hefner, έκανε πρόταση στην... κατά 60 χρόνια μικρότερή του Crystal Harris. Η τρισευτυχισμένη ξανθιά ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Hefner την ίδια κιόλας ημέρα μέσα από το Twitter της, γράφοντας πόσο πολύ τον αγαπάει.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, ένα πρώην κουνελάκι στη βίλα του στο Λος Άντζελες, η Izabella St James, έφερε και πάλι στο μυαλό της τις… αξέχαστες μέρες που πέρασε μαζί με τον 80χρονο Hefner και τα υπόλοιπα κορίτσια του. Τα πράγματα, όπως καταγγέλλει, δεν είναι όπως ακριβώς φαίνονται, αλλά στην πραγματικότητα τα όμορφα «κουνελάκια» περνούσαν δύσκολες στιγμές πίσω από τους ροζ τοίχους.
Η μία μετά την άλλη, τα πρώην κουνελάκια ανοίγουν τις καρδιές τους και αποκαλύπτουν τη ζωή που ζούσαν. Κάποιες από τις κοπέλες νιώθουν ότι δεν ήταν....
τίποτα περισσότερο από κοινές πόρνες, για τις οποίες ο Hefner πληρώνει αρκετά χρήματα σε πλαστικούς χειρουργούς προκειμένου να τις μετατρέψει στο ιδανικό για αυτόν πρότυπο.
Όπως δήλωσε η St James, ο Charlie Sheen, ο Leonardo DiCaprio και ο Colin Farrell, είναι μερικοί από τους διάσημους καλεσμένους που παρευρίσκονταν στα φημισμένα πάρτι του. Μόνο με το χτύπημα των δαχτύλων τους, όποια κοπέλα ήθελαν έτρεχε κυριολεκτικά πίσω τους, εξομολογείται η κοπέλα.
Όταν γνώρισε τον Hefner ήταν 26 ετών και μόλις είχε τελειώσει τη Νομική. Την είδε σε ένα club στο Hollywood το 2002 και αμέσως την κάλεσε να μείνει μαζί του και με τις άλλες 7 επίσημες αγαπημένες του. Μόνο μια όμως από αυτές μοιραζόταν την ίδια κρεβατοκάμαρα με εκείνον.
Για την Izabella, η βίλα του Playboy, δεν έμοιαζε σε τίποτα με τη φαντασμαγορική και πολυτελή οικία που φανταζόταν. «Κάθε δωμάτιο είχε διάφορα αταίριαστα μεταξύ τους έπιπλα» θυμάται η όμορφη κοπέλα στην αυτοβιογραφία της με τίτλο Bunny Tales. Στα δωμάτια το μόνο που υπήρχε ήταν ένα κρεβάτι, ένας καθρέφτης στο ταβάνι και ένα τηλέφωνο. «Έμοιαζε λες και του είχαν χαρίσει τα βασικά έπιπλα για ένα δωμάτιο».
«Όλες προσπαθούσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να είναι τα δωμάτιά μας περισσότερο φιλόξενα» λέει η St James. «Τα σεντόνια και το στρώμα ήταν τόσο παλιά και φθαρμένα που ήταν πολύ σιχαμερό». «Καταφέραμε να πείσουμε τον Hef να μας πάρει νέα στρώματα, να βάψουμε όλα τα δωμάτια και να βάλουμε καινούρια χαλιά».
Όπως εξομολογείται η St James, ο Hefner τους επέτρεπε να έχουν μόνο λευκά χαλιά και ροζ τοίχους, γιατί ήθελε τα δωμάτια να δείχνουν κοριτσίστικα. «Στην αρχή έδειχναν πολύ ωραία, όμως με δυο σκυλιά να μένουν μαζί μου και τους μπάτλερ να φέρνουν φαγητό με λερωμένα παπούτσια, το χαλί έγινε πολύ γρήγορα και πάλι γκρι και βρώμικο».
Η ακαταστασία όμως δεν περιοριζόταν μόνο στο δωμάτιο της Izabella. Όλο το σπίτι απ’ άκρη σ’ άκρη έμοιαζε με βομβαρδισμένο τοπίο, με τον σκύλο του Hef να κάνει την ανάγκη του όπου βρει, συνήθως στις κουρτίνες. «Παντού μύριζε άσχημα» λέει η St James.
Ο Hefner όμως ήταν και πολύ αυστηρός με τα κουνελάκια του. Κάθε Σάββατο ήταν η επίσημη έξοδος, όπου έβγαζε όλες τις κοπέλες στα νυχτερινά club του Λος Άντζελες. Όποια κοπέλα δεν μπορούσε να τον ακολουθήσει της στερούσε το εβδομαδιαίο «χαρτζιλίκι» που τους έδινε.
Βέβαια, ο Hefner, σύμφωνα με την Jill Ann Spaulding, η οποία τον γνώρισε όταν του έστειλε μια γυμνή της φωτογραφία επειδή ήθελε να γίνει εξώφυλλο στο διάσημο περιοδικό, παρά τα 84 χρόνια του, εξακολουθούσε να είναι ενεργός σεξουαλικά… με μια μικρή βοήθεια βέβαια.
Όπως γράφει στην αυτοβιογραφία της η St James, ο Hef, έπαιρνε πολλά χάπια βιάγκρα για να μπορέσει να αντεπεξέλθει. «Δεν χρησιμοποιούσε προφυλακτικό και δεν έκανε εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες» λέει η Spaulding που αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του.
«Όταν αρνήθηκα για δεύτερη φορά, όλοι τους με κοίταζαν νευριασμένοι και τα υπόλοιπα κορίτσια προσπαθούσαν να με αναγκάσουν. Φοβήθηκα τόσο πολύ» λέει η κοπέλα. Ως αποτέλεσμα της άρνησή της, όπως ήταν φυσικό ο Hef την έδιωξε από τη βίλα.
Αν και ο Hefner πρόσφατα δήλωσε ότι πλέον είναι μονογαμικός, σίγουρα καμία από τα υπόλοιπα κουνελάκια δε ζηλεύει την όμορφη Crystal Harris που θα γίνει γυναίκα του. Ας ελπίσουμε μόνο, τα κακά λόγια να μην επηρεάσουν το ζευγάρι.
Πηγή : nea-online.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου