Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Απόσταση ασφαλείας

ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΘΗΤΕΣ - ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ
Με αποβολή κινδυνεύουν οι νεαροί μαθητές και μαθήτριες του μεικτού γυμνάσιου του Γιαντάο στην Κίνα σε περίπτωση που κάποιος πλησιάσει συμμαθήτριά του σε απόσταση μικρότερη των 10 εκατοστών. Σε περίπτωση που οι καθηγητές αντιληφθούν κάτι τέτοιο, σε πρώτη φάση θα τους γίνετε επίπληξη ενώ αν επαναληφθεί οι νεαροί θα κινδυνεύουν ακόμα και με οριστική αποβολή.

Κάθε τέτοια αναφορά στο ποινολόγιο τους θα μπορεί να τους κοστίσει τη δυνατότητα να εισελθουν στα καλυτέρα πανεπιστήμια της χώρας, τις σπουδές τους το εξωτερικό ακόμα και την εγγραφή τους στο Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας. Σύμφωνα με τοπικά κινεζικά μέσα ενημέρωσης, αναμένετε ο νέος κώδικας από το Υπουργείου Παιδείας της Κίνας το οποίο και υποσχέθηκε ένα νέο ανανεωμένο μάθημα ηθικής στα σχολεία.

Με αυτό το μάθημα οι Κινέζοι μαθητές θα διδάσκονται για παράδειγμα τρόπους συμπεριφοράς στο τραπέζι, το πώς να περιμένουν στην ουρά και πώς να συνομιλούν. Όπως έγινε επίσης γνωστό στο εν λόγο Γυμνάσιο οι μαθητές έχουν επίσης την υποχρέωση να είναι ευπρεπώς ντυμένοι.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου