Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Απαγορευμένο όνομα

Δεκάδες χρήστες του Facebook είδαν το προφίλ τους να έχει διαγραφεί επειδή έτυχε να έχουν το ίδιο ονοματεπώνυμο με τη Κέιτ Μίντλετον, την μελλοντική σύζυγο του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Μια περίπτωση ανάμεσα στις χιλιάδες είναι και η 33χρονη Κέιτ Μίντλετον από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, η οποία είδε προς έκπληξή της τον λογαριασμό της στο εν λόγω κοινωνικό δίκτυο να έχει κλείσει καθώς το Facebook έκρινε ότι υποδυόταν την αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα της Βρετανίας. "Στην αρχή νόμισα ότι έγραψα λάθος τον κωδικό μου αλλά μετά από πολλές άκαρπες προσπάθειες είδα ότι έλεγε πως χρησιμοποιώ ψεύτικο όνομα", είπε στο CNN.

Η κοπέλα προσέθεσε ότι εάν είχαν προσέξει καλά το προφίλ της θα έβλεπαν ότι δεν υποδυόταν κάποια άλλη τουναντίον ήταν ο εαυτός της. "Ένιωσα ότι εάν έχεις το ίδιο όνομα με κάποια διασημότητα ακόμα και ένα εσύ το έχεις περισσότερο καιρός, δεν έχεις την έγκριση να είσαι ο εαυτός σου εάν δεν το εγκρίνουν κάποιοι άλλοι πρώτα", δήλωσε. Η 33χρονη προσπάθησε να πει τι συμβαίνει στην εταιρεία λέγοντάς του ότι κάνουν λάθος μέχρι που αναγκάστηκε να κάνει δεύτερο λογαριασμό με το μεσαίο όνομά της προτού δει ευτυχώς τη σελίδα της να ενεργοποιείται εκ νέου. Μάλιστα για να βοηθήσει και άλλους που έχουν το ίδιο όνομα με διασημότητες και να για να τους αποτρέψει από παρόμοια προβλήματα έχει δημιουργήσει γκρουπ στο Facebook.
blogotsarka.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου