Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Την πρόδωσε το αυτόγραφο

Η παρατηρητικότητα και το μεγάλο στόμα ενός μαθητή, κόστισαν τη δουλειά στη γραμματέα ενός σχολείου στο Κεμπέκ. Το λάθος της; Του έδωσε αυτόγραφο, καθώς στο παρελθόν είχε πρωταγωνιστήσει σε "καυτή" ταινία

Αμαρτωλό παρελθόν ως πρωταγωνίστρια σε ταινία με υπόθεση είχε μια γραμματέας ενός σχολείου στον Καναδά. Ο λόγος για την Σάμανθα Αντέντε που δεν είχε αποκαλύψει το καλλιτεχνικό της παρελθόν στους υπεύθυνους του Etchemins High School που βρίσκεται κοντά στην πόλη του Κεμπέκ.

Αν και εργαζόταν για δυο και πλέον χρόνια στο σχολειό που απαριθμεί 1400 μαθητές χωρίς κανείς να την ανακαλύψει μια μέρα ένας από τους μαθητές της ζήτησε αυτόγραφο (!) διότι την είχε δει να πρωταγωνιστεί στην ταινία "Serial Abusers 2". Αυτή χωρίς ίχνος ντροπής του το έδωσε ζητώντας του να κρατήσει το μυστικό και να μην.....
αποκαλύψει σε κανένα το περιεχόμενο της ταινίας που είχε δει. Βεβαίως κάτι τέτοιο ήταν απίθανο και σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα τα νέα έφτασαν στα αυτιά του διευθυντή ο οποίος αφού συγκάλεσε σχολικό συμβούλιο την απέλυσε με τη σύμφωνη γνώμη και των άλλων καθηγητών.

Η εκπρόσωπος των καθηγητών Λοίς Μπόισβεντ δικαιολογώντας την απόλυσή της δήλωσε "Μπορεί να μην εργαζόταν απ’ ευθείας με τους μαθητές, αλλά οι πράξεις της είχαν άμεσες επιπτώσεις σε αυτούς καθώς τους σκανδάλισε".
tosokaki.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου