Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ο σαξοφωνίστας του έρωτα

ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΑΛΑ ΤΖΟΡΤΖ ΜΑΙΚΛ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΕΡΗ ΕΝΟΧΛΩΝΤΑΣ ΘΑΜΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ
Αυτός ο σαξοφωνίστας ήθελε απλά κάνει το Λος Άντζελες πιο σέξι και ερωτικό για αυτό και φόρεσε τα δερμάτινα και με το ανάλογο στιλ πήρε το σαξόφωνό του και πλημμύρισε με τη μελωδία του "Careless Whisper" όλη τη πόλη. Μπήκε από πανεπιστημιακές αίθουσες διακόπτοντας το μάθημα μέχρι σε τζακούζι.

Έαν είστε φαν του Τζόρτζ Μάικλ και ευχόσασταν η ζωή σας να ήταν καθημερινά σαν να παίζεται σε βιντεοκλίπ του γνωστού τραγουδιστή τότε θα έπρεπε να βρισκόσασταν στο Λος Άντζελες όπου ο αυτοαποκαλούμενος Σέξι άνδρας Σέρτζιο Φλόρες φόρεσε τα δερμάτινα, υιοθέτησε ανάλογη κόμη και πήρε το σαξόφωνό του παίζοντας ασταμάτητα όπου βρισκόταν το τραγούδι "Careless Whisper".

Έμπαινε σε σούπερ μάρκετ, σε καθαριστήρια, σε εστιατόρια κτλ ξαφνιάζοντας αλλά και ενοχλώντας τους θαμώνες ενώ δε δίστασε να μπουκάρει και να διακόψει μάθημα σε πανεπιστήμιο με την καθηγήτρια φανερά έκπληκτη να τον διώχνει από την αίθουσα. Αλλά εκείνος δεν καταλάβαινε τίποτε, την αγνοούσε επιδεικτικά συνεχίζοντας να σολάρει. Αρκετές ήταν μάλιστα οι φορές που επιστρατεύθηκε η ασφάλεια για να τον διώξει. Μάλιστα μπήκε και σε τζακούζι όπου το "πλημμύρισε" με τις ερωτικές του νότες.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη του βίντεο Μάικ Ντίβα ήθελε μαζί με τον φίλο του τον Σέρτζιο να κάνουν το Λος Άντζελες λίγο πιο σέξι. Ο Ντίβα είναι γνωστός για τις φάρσες του και κάθε Δευτέρα σκηνοθετεί και από μια.
Δείτε το απίστευτο βίντεο

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου