Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

«Mourinho lo hizo»

Οι περισσότερες ισπανικές εφημερίδες κυκλοφόρησαν σήμερα με τίτλο «Campeones» για χάρη της Ρεάλ. Οι φίλα προσκείμενες στην Μπαρτσελόνα στρέφονται σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Αποθέωση Μουρίνιο, παρηγοριά Σακίρα σε Πικέ.

Η μαδριλένικη εφημερίδα Marca πανηγυρίζει για τον τίτλο της «Βασίλισσας» έχοντας τίτλο με τεράστια γράμματα «Campeones» και φωτογραφία τον Ίκερ Κασίγιας με το Copa Del Rey τονίζοντας: «Σήκωσέ το ψηλά και κράτησέ το»!

Από την άλλη, η καταλανική Sport έχει φωτογραφία τη Σακίρα να παρηγορεί τον δεσμό της Ζεράρ Πικέμ προσφέροντάς του μια αγκαλιά. Ο τίτλος είναι: «NOSOTROS LA LIGA y ahora a por la champions», όπου μεταφράζεται: «Πάρτε τώρα το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ».

Η As έχει κάνει το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο μια σελίδα με τεράστιο τίτλο που γράφει «Campeones», ενώ ψηλά αναφέρει «Ο Μουρίνιο τα κατάφερε» και πιο χαμηλά «Ο Ρονάλντο έβαλε το γκολ της νίκης».

Τέλος, η El Mundo Deportivo έχει στο πρωτοσέλιδό της τον τίτλο «el madrid gana la copa, Α por la champions», που σημαίνει «Η Ρεάλ κατέκτησε το Κύπελλο, τώρα πάρτε το Τσάμπιονς».
Δείτε τα βίντεο!!















gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου