Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

«Αναστέναξαν» και οι μπουκ με την ΜΠΕΤ-ΡΟΥΛΑ!

«Αναστέναξαν» και οι μπουκ με την ΜΠΕΤ-ΡΟΥΛΑ! (video) Κάθε φορά που πατάει το πόδι της στο κτίριο σείεται το Bettv, το Οnsports και γενικά όλη η Εθνική Αθηνών-Λαμίας απ’ έξω! Μόνο που τούτη τη στιγμή, παραζάλη έχει πιάσει και όλους τους μπουκ του κόσμου με το απίστευτο 5/5 της Πετρούλας.

Η μάλλον της ΜΠΕΤ-ΡΟΥΛΑΣ, όπως δικαίως της έχει αποδοθεί το συγκεκριμένο χαϊδευτικούλι, όπως θα έλεγε κι εκείνη! Κι αυτό, έχει λόγο κι εξήγηση, όπως θα δείτε…

Προέταξε τα στήθη της για τη βέβαιη κατάκτηση των Κυπέλλων από Σάλκε και Σταντάρ Λιέγης και δικαιώθηκε πανηγυρικά! Η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου…ακόμη σκοράρει επί της Ντούισμπουργκ, ενώ «σβηστά» ήρθε και το 2-0 στον τελικό του Βελγίου. Κι αφού στη συνέχεια στάθηκε στο σκωτσέζικο ντους που «έλουσε» η Σέλτικ τη Μάδεργουελ, έκανε και το κομμάτι της στο Κυριακάτικο κουπόνι!

Σαν σωστή «Κυρία» προχώρησε στο πλάι των «σωστών πολιτών» και τους είδε να φεύγουν με το διπλό από το Μπόλτον, ενώ… -όπως μας έχει εκμυστηρευτεί- το ελληνικό στοιχείο δεν το αλλάζει με κανένα! Έτσι, ολοκλήρωσε ελληνικά με τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ! Και με όλα αυτά… φαντάζομαι θα επανέλθει με τρελές ορεξούλες αύριο για νέο ταμείο και νέα… εγκεφαλικά (στους μπουκ, φυσικά)!

Δείτε το βίντεο με τις επιτυχίες της Μπετρούλας μας:


bettv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου