Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ελληνικά ντεκολτέ που σπάνε κουμπιά (VIDEO)

Μην το ψάχνεις. Η κατάσταση ήταν σικέ... 
Από την πρώτη στιγμή που η Eva Longoria έκατσε στον καναπέ του David Letterman, φορώντας ένα καυτό σορτσάκι και ένα σακάκι χωρίς πολλά-πολλά από μέσα, ήξερες ότι είχε έρθει για να δώσει τη δική της παράσταση.

Εντελώς τυχαία λοιπόν, μετά από μερικά δευτερόλεπτα στον καναπέ, το πάνω-πάνω κουμπί από το σακάκι δεν άντεξε και τινάχτηκε. Το αν η πίεση από τα ντεκολτέ της Longoria ήταν τόσο μεγάλη ή αν επίτηδες είχε αφήσει το κουμπί να κρέμεται σε μια κλωστή δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Ιδού και το βίντεο για να βγάλεις το δικό σου συμπέρασμα:








Κι όσο κι αν γουστάρουμε την Eva Longoria, σίγουρα δεν αξίζει να συγκαταλέγεται σε μια λίστα με τα πλέον επικίνδυνα ντεκολτέ του πλανήτη. Το Men24 κάνει και πάλι τη βρομοδουλειά και συγκεντρώνει εκείνα τα ντεκολτέ που θα έκαναν το σακάκι της Eva Longoria να μείνει σκέτη φόδρα.

Η «νέα» Σάσα Μπάστα

Με το νέο στήθος φυσικά γιατί το παλαιό, αν και υπέροχο, δεν θα έκανε και τόση ζημιά στο σακάκι. Μετά την προσθήκη όμως πέρσι τον Μάιο, πέρασε και η Σάσα στην κατηγορία «επιπλέω στη θάλασσα και χωρίς μπρατσάκια», άρα και στη λίστα μας.






Η παλιά καλή Όλγα Φαρμάκη

Είναι η δική μας εκπρόσωπος στην κατηγορία των heavyweight boobs. Αν είναι πολύ μεγάλο τo στήθος της; Όχι. Είναι απλά ιδανικό για να ταιριάζει στο σύνολο που της έχει χαρίσει αμέτρητα εξώφυλλα σε περιοδικά και δουλειές στην Ελλάδα.






Η δικιά μας Katie Price

Αυτή μάλιστα. Έχει τεράστιο στήθος και το χαίρεται κιόλας. Το γεγονός ότι προτίμησε μάλιστα κι έναν Κύπριο για σύζυγό της, την τιμά ιδιαιτέρως. Όσο αντιαισθητικό κι αν ήταν εκείνο το reality που παιζόταν επί ένα χρόνο στη Μεγάλη Βρετανία και περιέγραφε τις προετοιμασίες του γάμου της γνωστής και ως «Jordan» με τον Peter Andre.






Η χαμένη Ναστάζια Μητροπούλου

Μπορεί να εξαφανίστηκε γρήγορα από τις τηλεοπτικές μας οθόνες αλλά θα μας μείνουν αξέχαστες οι εμφανίσεις της στο πλατό του Θέμου Αναστασιάδη με τα μπλουζάκια και τα φορέματα να παλεύουν μάταια να μην γλιστρήσουν από το στήθος της.






Η πολυδιαφημισμένη Kim Kardashian

Την μάθαμε μέσα από το E! Entertainment, την βαρεθήκαμε μέσα από τους on cam τσακωμούς με τις αδερφές της και έμεινε για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας μετά το sex tape με τον Ray J. Στο οποίο βέβαια να σημειωθεί ότι έχει το στήθος της καλά φυλαγμένο μέσα στο σουτιέν σχεδόν όλη την ώρα. Απλά ντροπή!






Η διαχρονική Ελένη Μενεγάκη

Τόσα χρόνια στην πρωινή ζώνη, έχει μαζευτεί αρκετό footage για να γυριστεί τηλεοπτική σειρά με τίτλο «Το στήθος της Ελένης». Μόνο τα βίντεο που παίζει ο Θέμος και ο Λαζόπουλος να δεις, θα καταλάβεις γιατί η Ωραία Ελένη ανήκει σε αυτή την κατηγορία γυναικών.






Sexy girls Βανέσα Χολέβα και Θεοφανία «Pamkiller»

Αυτά τα δύο κορίτσια τα βάζουμε μαζί μιας και τα τελευταία χρόνια τις είδαμε ουκ ολίγες φορές σε κοινά dj set αλλά και στην παραγωγή «Summer Angels» που δημιούργησε το team της Θεοφανίας. Θα καταλάβεις εύκολα γιατί ανήκουν κι οι δύο στη λίστα μας με το βίντεο που ακολουθεί.



24wro.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου