Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Η "καυτή" ομάδα της Ρωσίας!

Ποδοσφαιρική ομάδα στη Ρωσία βρήκε τον τρόπο για να προσελκύσει θεατές στο γήπεδό της: οι παίκτριες θα φορέσουν μπικίνι στα επόμενα παιχνίδια τους. Έκαναν μάλιστα και σχετική πρόμο-φωτογράφηση
Η FC Rossiyanka είναι μία από τις πιο επιτυχημένες γυναικείες ομάδες στη Ρωσία, με τρία πρωταθλήματα την τελευταία εξαετία (2005, 2006, 2010) και δύο συμμετοχές στα ισάριθμα τελευταία Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών, όμως παρόλα αυτά η προσέλευση θεατών στα παιχνίδια της είναι απογοητευτική. Το γεγονός αυτό έχει φέρει τον σύλλογο σε δεινή οικονομική θέση, με τις παίκτριες να βρίσκουν πάντως έναν άκρως ασυνήθιστο τρόπο για να φέρουν τον κόσμο κοντά τους.

Ποιός είναι αυτός;
Όπως ανακοίνωσαν θα παρουσιαστούν με... μπικίνι στους επόμενους αγώνες τους, προχωρώντας μάλιστα και σε μία σχετική ανάλαφρη φωτογράφηση για να δείξουν στο κοινό τους ότι δεν αστειεύονται!

"Είμαστε η καλύτερη γυναικεία ομάδα στη Ρωσία και έχουμε πάρει πολλά πρωταθλήματα, ενώ αντιπροσωπεύσαμε τη χώρα μας και στο Uefa Champions League', τόνισε η προπονήτρια της ομάδας, Τατιάνα Εγκόροβα, και πρόσθεσε:
"Όμως ελάχιστοι μας γνωρίζουν και δεν έρχεται κόσμος στα παιχνίδια μας, οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε πιο γνωστό το όνομά μας εμφανιζόμενες με μπικίνι.
Ελπίζουμε ότι έτσι θα αυξηθεί και ο αριθμός των εισιτηριών που πουλούμε. Πιστεύουμε ότι είναι καλή ιδέα, οι παίκτριές μας είναι πανέμορφες, σπουδαίες αθλήτριες και αποφασισμένες να νικούν".

Δείτε παρακάτω εικόνες από την φωτογράφηση των παικτριών της FC Rossiyanka









sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου