Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Σεξ και τρόμος στον αέρα

Η πτήση 623 είχε τα πάντα. Σεξ, τρόμο, μαχητικά F16, FBI και όλα αυτά γιατί δυο επιβάτες της πτήσης ήθελαν να κάνουν σεξ στις τουαλέτες του αεροπλάνου.

Το περιστατικό συνέβη ανήμερα της 11ης Σεπτεμβρίου σε πτήση από το Ντένβερ προς το Ντιτρόιτ. Ύποπτοι, δυο άνδρες και μία κυρία οι οποίοι πήγαιναν συχνά στην τουαλέτα. Ο πρώτος όπως αποδείχτηκε για την ανάγκη του και το ζευγάρι για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορμές. Αυτό που κίνησε την περιέργεια στο πλήρωμα ήταν ότι έμειναν αρκετή ώρα οι δύο τους στην τουαλέτα του αεροπλάνου. Άμεσα κάλεσαν ενισχύσεις και ξάφνου στον αέρα βρέθηκαν μαχητικά αεροσκάφη F16 να τους συνοδεύουν. Όταν η πτήση προσγειώθηκε στο Ντιτρόιτ ειδική ομάδα του FBI τους φυγάδεψε και τους ανέκρινε σε απομακρυσμένη περιοχή του αεροδρομίου.

Νωρίτερα αστυνομικοί επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο με τα όπλα ανά χείρας, τους έβαλαν χειροπέδες και τους οδήγησαν έξω λες και ήταν τρομοκράτες. Οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στο αεροπλάνο ζήτησαν από τους επιβάτες να μείνουν καθιστοί δήλωσε ένας επιβάτης, ο Μάριλιν Ντίετρικ. "Όλα συνέβησαν επειδή δυο νεαροί κλείστηκαν για περισσότερο από δέκα λεπτά μαζί στην τουαλέτα" αναφέρει ο Ντέιβιντ Μουγλία. Και οι 113 επιβάτες είναι πολύ καλά στην υγεία τους παρά το αρχικό σοκ. Όσον αφορά το ερωτευμένο ζευγάρι θα ξανασκεφτόμουν αν θα κάνουν έρωτα μέσα στις τουαλέτες του αεροπλάνου.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου