Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Μέγκαν Φοξ που... «σκοτώνει»!!

Αν και έχει υπέροχο σώμα έχει φροντίσει να το ομορφύνει με επτά τατουάζ. Στις σέξι φωτογραφήσεις φροντίζει να τα δείχνει. Ανακαλύψτε τα ένα- ένα παρακάτω....
Η Μέγκαν Ντενίζ Φοξ είναι  Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο. Η καριέρα της στο μόντελινγκ ξεκίνησε το 1999 και δύο χρόνια αργότερα πέρασε στο χώρο του κινηματογράφου.........

1.jpg

2.jpg  3.jpg

Γεννήθηκε στις 16 Μαΐου του 1986 στο Όακ Ριτζ του Τενεσί και έχει ρίζες από Ιρλανδία, Γαλλία και Ιθαγενείς της Αμερικής!

4.jpg 5.jpg
Ξεκίνησε την εκπαίδευση της στην υποκριτική και το χορό στην ηλικία των πέντε ετών. Στα μαθητικά της χρόνια ήταν μέλος της χορωδίας αλλά και της κολυμβητικής ομάδας του σχολείου.

6.jpg 7.jpg

Στο παρελθόν έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι αμφιφυλόφιλη. Μάλιστα, σε συνέντευξή της στο περιοδικό GQ ανέφερε ότι σε ηλικία 18 ετών είχε ερωτευτεί μια στριπτιζέζ και εξέφρασε την άποψη ότι "... όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται με την εν δυνάμει ιδιότητα να μπορούν να νοιώσουν έλξη και προς τα δύο φύλλα".

9.jpg  10.jpg

Για όσους ενδιαφέρονται για την προσωπική της ζωή, από το 2004 διατηρεί σχέση με τον ηθοποιό Μπράιαν Όστιν Γκριν και πλέον είναι αρραβωνιασμένοι.

11.jpg

Έχει 7 τατουάζ στο κορμί της: ένα ποίημα στο πλευρό, ένα σύμβολο δύναμης στο λαιμό, το όνομα του φίλου της στο γοφό, ένα στόχο χαμηλά στην πλάτη, ένα ροζ φλαμίνγκο ψηλά στο μηρό, το πρόσωπο της Μέριλιν Μονρόε στο δεξί χέρι και ένα στίχο του Σαίξπηρ στο δεξί ώμο ("We will all laugh at gilded butterflies", Βασιλιάς Ληρ).

12.jpg  13.jpg

Διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο της «νέας Angelina Jolie»!

14.jpg
Επιπλέον, η 24χρονη star δηλώνει sexy, αθυρόστομη και έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση αγνοώντας επιδεικτικά όλους όσοι προτιμούν να τη θαυμάζουν μόνο για αυτό που φαίνεται και όχι για αυτό που είναι.

15.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου