Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Καλλίγραμμη κοπέλα βγήκε στους δρόμους με μπικίνι ψάχνοντας για τον σκύλο της!!!

Αποφασισμένη να βρει το αγαπημένο της σκυλάκι δηλώνει μια καλλίγραμμη νεαρή γυναίκα στην Καλιφόρνια. Βγήκε στους δρόμους φορώντας μόνο ένα μπικίνι.

Τους δρόμους πήρε μία κοπέλα από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια φορώντας ένα μπικίνι. Σκοπός της να βρει το χαμένο σκυλάκι της. Παράλληλα, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ντυθεί ούτε να φάει μέχρι το μικρό τσιουάουα να γυρίσει σπίτι. Με μία πινακίδα στα χέρια γεμάτη φωτογραφίες της σκυλίτσας της, Chispita και φορώντας ένα μπικίνι η Arlene Mossa Corona περπατούσε πάνω σε κατακόκκινες γόβες στην διασταύρωση των δρόμων La Jolla Village Drive και Genesee Avenue στο Σαν Ντιέγκο.  
Δείτε το βίντεο..... 

Η κοπέλα που είναι φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια προσπάθησε τα πάντα, αφού έφτασε να χτυπήσει μέχρι και την πόρτα μέντιουμ κατοικίδιων. Τίποτα όμως δεν την έφερε πίσω την Chispita και έτσι αποφάσισε να βγει στους δρόμους. Η προσπάθειά της εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Οι άντρες οδηγοί δεν δίστασαν να κορνάρουν στο ανέλπιστο θέαμα, ενώ σφυρίγματα και φωνές έδιναν και έπαιρναν. Τελικά, ένας υπάλληλος στο συγκρότημα πολυκατοικιών που διαμένει η Corona είπε, ότι είδε ένα κορίτσι να παίρνει τον σκύλο, ενώ η ίδια πιστεύει ότι αυτός που άρπαξε το κατοικίδιό της μάλλον φοβάται να το επιστρέψει.

http://ierosagon.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου