Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

Ξέχασε ένα εκατομμύριο σε εστιατόριο!

Μερικές φορές όταν πάμε για καφέ μπορεί να ξεχάσουμε τα τσιγάρα μας, τον αναπτήρα μας, κανα μπουφανάκι άντε και το κινητό μας.

Αλλά η βαλίτσα που ξέχασε ή “ξέχασε” ένας πελάτης σε ιταλικό καφέ-εστιατόριο του Σίδνεϊ ήταν πολύ διαφορετική. Γιατί; μέσα περιείχε 1 εκατομμύριο δολάρια Αυστραλίας, σε κολλαριστά πενηνταδόλαρα. Το εύρημα αιφνιδίασε τους υπαλλήλους του «Καφέ Μάρκο», ενός από τα καλύτερα ρεστοράν της αυστραλιανής μεγαλούπολης. Μόλις διαπίστωσαν ότι ο κύριος με την βερμούδα και το μπλουζάκι έφυγε βιαστικά και ξέχασε την βαλίτσα του έτρεξαν να τον προλάβουν αλλά μάταια. Αποφάσισαν λοιπόν να ανοίξουν την βαλίτσα ώστε να βρουν κάποια στοιχεία ταυτότητας και να επικοινωνήσουν μαζί του.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν το περιεχόμενο και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία. Οι αρχές δεν ανακοίνωσαν το όνομα ή κάποια στοιχεία για τον 30άρη (πρώην) κάτοχο του ιλιγγιώδους ποσού αλλά οι έρευνες δείχνουν ότι κάτι ή κάποιος τον τρόμαξε και έφυγε βιαστικά. Προφανώς δεν θα επρόκειτο για νόμιμη μπίζνα για την οποία προορίζονταν τα χρήματα τα οποία θα μείνουν προς το παρόν στα κρατικά ταμεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου