Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

Θέλει να γυρίσει ο Σισέ

Του λείπει ο Παναθηναϊκός και η Ελλάδα.
Μόλις μερικούς μήνες μετά την αποχώρησή Σισέ από τον Παναθηναϊκό, βρισκόμαστε μπροστά στη διαπίστωση ότι η Ελλάδα του λείπει περισσότερο από όσο της λείπει, ειδικά αυτή την εποχή εκείνος.

Στη μετά Σισέ εποχή ο Παναθηναϊκός, τουλάχιστον αυτή την εποχή, περνάει καλά, αφού έχει βάλει μεγαλύτερη ποικιλία στο παιχνίδι του και έχει βρει τον σκόρερ Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Γάλλος σούπερ σταρ όμως δεν περνά το ίδιο καλά στη Ρώμη. Ζει μακριά από τα γκολ, τραβάει λιγότερα βλέμματα και φώτα, αγχώνεται στην ιδέα ότι δεν θα ξαναπαίξει στην Εθνική, επειδή δεν σκοράρει. Και όλα αυτά τον βάζουν, λένε αυτοί που τον συναναστρέφονται, να σκέφτεται ότι πιθανόν να έκανε λάθος που δεν επέμεινε το περασμένο καλοκαίρι στην παραμονή του στην Παιανία.

Αν διαβάσει κανείς τα tweets του Σισέ προς οπαδούς του Παναθηναϊκού, προς τον Λέτο και τον Νίνη, τότε φτάνει στο συμπέρασμα ότι ο Γάλλος δεν κρατά απλώς την επαφή, αλλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει παράλληλη ζωή, να κρατά τον εαυτό του ενήμερο για όσα συμβαίνουν στη ζωή του Παναθηναϊκού αυτή την εποχή.
sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου