Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ο Ραναλντίνιο σε… ατομική προπόνηση!

Ο Ραναλντίνιο σε… ατομική προπόνηση!Σάλος έχει προκληθεί στη Βραζιλία από ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Ροναλντίνιο να ανακαλύπτει πράγματα για τον εαυτό του συνομιλώντας μέσω κάμερας με άγνωστο πρόσωπο!

Ο Βραζιλιάνος super star και φερόμενος ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο της δημοσιότητας στη χώρα της σάμπα, όχι όμως για τις επιδόσεις του με τη φανέλα της Φλαμένγκο από την οποία έχει ζητήσει να αποχωρήσει, αλλά για την προσωπική του ζωή.

Μετά την υπόθεση με την κατάχρηση δημοσίου χρήματος από το ίδρυμα που φέρει το όνομά του, ο Ροναλντίνο εμφανίζεται όπως τον γέννησε η μάνα του σε ένα επτάλεπτο βίντεο στο οποίο αφού κάνει ένα σύντομο chat, κατεβάζει την κάμερα σε πιο απόκρυφα σημεία του σώματός του επιδιδόμενος σε ατομική προπόνηση! Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειωθεί πως το βίντεο είναι.....
προϊόν μοντάζ προφανώς από κάποιους εξοργισμένους φίλους της «mengao» που δεν μπορούν να «χωνέψουν» τις τελευταίες εμφανίσεις του 31χρονου άσου, αλλά και το γεγονός πως επιθυμεί να τους αφήσει στα κρύα του λουτρού!

Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως ο Ροναλντίνιο δεν είναι το μοναδικό… θύμα του διαδικτύου, αφού μέσω αυτού είχε παραβιαστεί και η προσωπική ζωή του πρώην συμπαίκτη του στη Μίλαν, Αλεξάντρ Πάτο (επίσης μέσω κάμερας), όπως και των Ρονάλντο, Βαλντερέι Λουξεμπούργκο, «πιπεράτη» συνομιλία των οποίων μαζί της, αποκάλυψε μία γυναίκα ονόματι Σελίνα!
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου