Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Κλούνεϊ και Ρονάλντο θα καταθέσουν υπέρ Μπερλουσκόνι

Ο Αμερικανός ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο κλήθηκαν να καταθέσουν υπέρ του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι για την υπόθεση Ρούμπιγκεϊτ.

Όπως ανακοίνωσε το δικαστήριο του Μιλάνου οι δύο σταρ θα είναι ανάμεσα στους 78 μάρτυρες υπεράσπισης του Καβαλιέρε, ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση εξουσίας και εκπόρνευση ανηλίκων. "Τι ακριβώς γνωρίζουν σχετικά με τις γιορτές και τα πάρτι στις επαύλεις του Ιταλού πρώην μεγιστάνα-πρωθυπουργού" είναι η ερώτηση που θα κληθούν να απαντήσουν οι διάσημοι και μη μάρτυρες της δίκης «μπούγκα -μπούγκα».

Σύμφωνα, πάντως, με τις τελευταίες δηλώσεις του Μπερλουσκόνι "οι κοπέλες που συμμετείχαν στις γιορτές, δεν προσβλήθηκαν και ούτε εθίγησαν με κανένα τρόπο, είναι, απλώς, θύματα των εισαγγελέων». Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου ο Τζορτζ Κλούνεϊ, παραβρέθηκε σε ένα από τα πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στην βίλα του Άρκορε, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως δήλωσε η ίδια η Ρούμπι, φέρεται να.....
την συνάντησε, τουλάχιστον μια φορά, σε ξενοδοχείο του Μιλάνου, πληρώνοντας 4.000 ευρώ.

Συνολικά, το δικαστήριο έχει δεχτεί να καταθέσουν 78 μάρτυρες για λογαριασμό της υπεράσπισης και 136 για την κατηγορούσα αρχή, ανάμεσά τους και 32 νέες γυναίκες που συμμετείχαν στα πάρτι στην κατοικία του Καβαλιέρε. Το δικαστήριο έχει πάντως διευκρινίσει πως θα αποφασίσει, στη διάρκεια της διαδικασίας, αν θα υπάρξει ανάγκη να κληθούν όλοι οι μάρτυρες να καταθέσουν.

Μετά την παραίτησή του από την πρωθυπουργία, ο Καβαλιέρε θα αναγκαστεί να παρίσταται στις διάφορες δικάσιμους, μιας και δεν μπορεί πια να απουσιάζει, λόγω του "εύλογου κωλύματος" που του προσέφεραν οι κυβερνητικές του υποχρεώσεις, ενώ στις 7 Φεβρουαρίου του 2012, το συνταγματικό δικαστήριο της Ιταλίας, θα πρέπει να αποφανθεί αν η εκδίκαση της όλης υπόθεσης θα συνεχισθεί στο Μιλάνο, ή να αρμόδιο, θα πρέπει να θεωρηθεί "ειδικό δικαστήριο υπουργών".
http://www.trelokouneli.gr/2011/11/blog-post_9610.html#ixzz1eYahNomd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου