Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Tο «ροζ» dvd της Brittney Jones(ναι ναι ...της ερωμένης του Ashton Kutcher)

Στα ύψη εκτοξευτήκαν οι πωλήσεις του «ροζ» dvd της Brittney Jones, της φημολογούμενης ερωμένης του Ashton Kutcher, ύστερα από την ανακοίνωση της Demi Moore ότι χωρίζει από τον κατά πολλά χρόνια νεότερό της κωμικό ηθοποιό.

Μάλιστα, η εταιρεία Vivid Entertainment, που κυκλοφόρησε το αισθησιακό βίντεο της νεαρής πριν από αρκετούς μήνες, έδωσε στη δημοσιότητα μερικές καυτές φωτογραφίες από το «Brittney Jones Confidential».

Στο dvd δεν εμφανίζεται ο Kutcher αλλά μόνο η σέξι μελαχρινή με την οποία διατηρούσε ερωτικές επαφές για ένα μικρό διάστημα το 2010. Πολλοί είναι βέβαια εκείνοι που πιστεύουν ότι πολύ σύντομα, θα δούμε ως πρωταγωνιστή πορνό και τον Ashton.

Πάντως σε πρόσφατη συνέντευξη της η Brittney δήλωσε δικαιωμένη με τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού και όσα έγιναν γνωστά για τον γάμο τους. «Όλο αυτό το διάστημα, οι άνθρωποι πίστευαν ότι είχα επινοήσει τη σχέση μου με τον Kutcher ή ότι δεν ήμουν ειλικρινής. Η αλήθεια είναι απλά ότι ο Ashton με χρησιμοποίησε. Ο Kutcher μου είπε ότι εκείνος και η Demi είχαν μια «ελεύθερη» σχέση και ότι δεν την απατούσε μαζί μου», είπε η κοπέλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΥΤΕΣ ΦΩΤΟ...ΕΔΩ!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου