Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

“Οι ρεζέρβες του Βενγκέρ υπέφεραν στην ελληνική τραγωδία"

Διαβάστε τι γράφουν τα σημαντικότερα βρετανικά ΜΜΕ, αλλά και η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ.

Αναλυτικά:
 
Daily Mail
Οι ρεζέρβες του Βενγκέρ υπέφεραν στην ελληνική τραγωδία. Μία γκάφα από τον τρίτο τερματοφύλακα της Άρσεναλ, Βίτο Μανόν, βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μία άξια νίκη απέναντι στην....
ήδη προκριθείσα ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

The Mirror
Ο Μοδέστο ταπείνωσε τους "κανονιέρηδες".

The Guardian
Το ελληνικό πείραμα της Άρσεναλ ολοκληρώθηκε με αποκλεισμό του γηπεδούχου Ολυμπιακού.

The Independent
Η Άρσεναλ πλήρωσε ακριβά τα αμυντικά κενά στην Ελλάδα. Η Άρσεναλ ολοκλήρωσε την πορεία της στο group F με ήττα στην έδρα του Ολυμπιακού, αλλά οι Έλληνες αποκλείστηκαν από τις νοκ-άουτ φάσεις.

Sky Sports
Ελληνική τραγωδία για την Άρσεναλ, αλλά ο νικητής Ολυμπιακός έμεινε εκτός των "16". Το 200ό ευρωπαϊκό παιχνίδι του Αρσέν Βενγκέρ δεν πήγε σύμφωνα με τα πλάνα του, αφού η αποδυναμωμένη Άρσεναλ ολοκλήρωσε την παρουσία της στους ομίλους με μια ντροπιαστική ήττα με 3-1 στην έδρα του Ολυμπιακού.

The Sun
Η γκάφα του Βίτο Μανόν προκάλεσε την γκέλα των "κανονιέρηδων" στην Ελλάδα. Οι γκαφατζήδες Λούκας Φαμπιάνσκι και Βίτο Μανόν άφησαν τη νικήτρια του ομίλου, Άρσεναλ, να γλιστρήσει στην Ελλάδα.

Uefa.com
Ο Ολυμπιακός νίκησε την Άρσεναλ, αλλά αποκλείστηκε. Η ελληνική ομάδα βρισκόταν στο δρόμο για τους "16", αλλά τα γεγονότα στο Ντόρτμουντ την περιόρισαν στην 3η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου