Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Κακός χαμός με την αποχώρηση της Πάμελα από το "Dancing On Ice"

Ο κακός χαμός έγινε μετά την απόφαση των κριτών του «Dancing On Ice» να αποχωρήσει η Πάμελα! Οι γονείς της διαμαρτυρήθηκαν στο τέλος του σόου και κάνουν λόγο για αδικία, η ίδια δηλώνει πως δεν ήταν εκείνοι που φώναξαν στους κριτές, ενώ επώνυμοι τάχθηκαν στο πλευρό της!

«Λυπούμαστε! Ντροπή ήτανε! Μα είναι δυνατόν να λένε ότι είναι η καλύτερη σκιέρ και να φεύγει; Η αδικία είναι αδικία», είπε ο πατέρας της τραγουδίστριας στην κάμερα του Star λίγα λεπτά με την αποχώρησή της και πρόσθεσε πως η αποχώρηση δεν οφείλεται στην ψηφοφορία του κοινού. «Ο κόσμος δεν είναι τόσο ποταπός», κατέληξε και ζήτησε... αποδείξεις, κάνοντας λόγο για «μυστικά δικά τους».

Καταπέλτης ήταν και η μητέρα της Πάμελα, που έκανε επίσης λόγο για αδικία και τόνισε πως έπρεπε να αποχωρήσει κάποιος από αυτούς με την χαμηλότερη βαθμολογία. «Και η Shaya καλή ήταν, αλλά δεν έπρεπε να αποχωρήσει η Πάμελα», κατέληξε.

«Δεν ήταν οι γονείς μου! Οι γονείς μου είναι πολύ χαμηλών τόνων. Δεν ξέρω ποιός φώναξε. Είμαι ενοχλημένη επειδή οι γονείς μου στεναχωρήθηκαν. Δεν ήταν όμως δικός μου άνθρωπος αυτός που φώναζε, να το ξεκαθαρίσουμε γιατί με νευριάζει που το ακούω αυτό», είπε η τραγουδίστρια και πέταξε τα «καρφάκια»: όπως είπε, στην Ελλάδα ο καλύτερος δεν αναγνωρίζεται, ενώ η επιτροπή δεν κοίταξε αυτά που έκανε αλλά... την ωραία της κοτσίδα!

Απόλυτο δίκιο στους γονείς έδωσε ο Γιώργος Χειμωνέτος λέγοντας πως κι αυτός θα φώναζε αν ήταν στη θέση τους, αποστάσεις κράτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή πουεπιβεβαίωσε ότι έγινε επεισόδιο, ενώ ο Αλέξης Κωστάλας δήλωσε πως «η Πάμελα είχε την δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία και δεν κατάλαβα γιατί οι γονείς της αντέδρασαν».

Το ότι έγινε επεισόδιο επιβεβαίωσε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, που μίλησε στην «Πρωινή Μελέτη»: «είχαν οξυνθεί τα πνεύματα, ήταν πολύ δυνατές οι φωνές. Η Έλενα Παπαρίζου ενοχλήθηκε πιο πολύ από όλους και απάντησε στους γονείς της Πάμελα, με κόσμιο τρόπο αλλά σε έντονο ύφος».

Δείτε τις δηλώσεις της Πάμελα και των γονιών της στο Star  

 



Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου