Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

Eξομολογήσεις του Κώστα Καραμανλή

Μυστικές πλευρές της πτώσης του Κώστα Καραμανλή έρχονται στο φως, με τον τέως πρωθυπουργό να δίνει λεπτομέρειες για την περίοδο πριν από τις περασμένες βουλευτικές εκλογές.

Σε εβδομαδιαίο περιοδικό που κάνει αφιέρωμα με τίτλο «242 μέρες ομηρίας» δημοσιεύονται οι εξομολογήσεις του Κώστα Καραμανλή για την περίοδο που προηγήθηκε των εκλογών του Οκτωβρίου του 2009.

Ο Κώστας Καραμανλής δεν δίστασε να ομολογήσει ότι....
«έζησε σε καραντίνα μέχρι το βράδυ των εκλογών». Το περιοδικό συνδέει τις εξομολογήσεις του Κώστα Καραμανλή με τα wikileaks και τα μηνιαία δελτία της ΕΥΠ που έπαιρνε στα χέρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο αφιέρωμα σημειώνεται ότι το ΝΑΤΟ δεν μπορούσε να «ανεχτεί» μια απ’ ευθείας σχέση της Ελλάδας με τη Ρωσία (ειδικά για τις σχέσεις που είχε αναπτύξει ο Κ. Καραμανλής με τον Βλαντιμίρ Πούτιν), για αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να παραμείνει πρωθυπουργός ο Κώστας Καραμανλής κερδίζοντας τις εκλογές.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Ιούνιο του 2011 το περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ», είχε δημοσιεύσει ότι υπήρχε σχέδιο με στόχο τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή. Σύμφωνα με το περιοδικό απόρρητο έγγραφο περιέχει αποσπάσματα Δελτίου Πληροφοριών που προέρχονται από Ρώσο Αξιωματούχο με πηγή προέλευσης την Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας.

Ανάλογο έγγραφο που προειδοποιούσε για σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή είχε συντάξει και η ΕΥΠ (τ. ΚΥΠ), την ύπαρξη του οποίου είχε επιβεβαιώσει ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Σε ερώτηση για το αν ο Κώστας Καραμανλής είχε ενημερωθεί σχετικά με το θέμα, απάντησε ότι όταν υπάρχουν έγγραφα αυτού του είδους ενημερώνονται εκείνοι που πρέπει να ενημερωθούν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου