Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

12 πράγματα που θα πωλούνται φτηνότερα μέσα στο έτος

 
Αναμενόμενο ήταν κάποια στιγμή, λόγω της οικονομικής κρίσης και τις μειώσεις των μισθών, που είναι πλέον κομμάτι της καθημερινότητας μας, κάποια πράγματα να αρχίσουν να φθηναίνουν, αντί να ακριβαίνουν, όπως γίνεται μέχρι τώρα.

Δείτε τα... παρακάτω

Το Apple iPad 2
Με την κυκλοφορία του iPad 3, αναμένεται να πέσει η τιμή του 2, όπως έκανε και αυτό με τον προκάτοχο του.

Το κρασί
Οι λάτρεις του κρασιού θα ενθουσιαστούν σίγουρα με την είδηση αυτή, μιας και οι τιμές ακόμα και των πιο ακριβών κρασιών στον κόσμο, αναμένεται να πέσουν σημαντικά. Η Αυστραλία, η Αργεντινή και η Χιλή είναι μερικές από τις χώρες, που θα σημειωθεί η μεγαλύτερη μείωση.

Τα Laptops
Οι αντικαταστάτες των σταθερών υπολογιστών, που έως πρόσφατα ήταν ιδιαίτερα ακριβοί, αναμένεται να πέσουν αρκετά.

Τα Android Tablets
Με την κυκλοφορία και την επιτυχία του Kindle Fire από το Amazon, στην τιμή των 199 δολαρίων, χτυπήθηκε η αγορά των tablet, με αποτέλεσμα να πέσουν οι τιμές τους αρκετά μέσα στο έτος.

Οι Solid State Drives (SSDs)
Τόσο οι πλημμύρες που χτύπησαν την Ταϊλάνδη, όσο και η μαζική κυκλοφορία σκληρών δίσκων από όλες σχεδόν τις εταιρείες, έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην πτώση των τιμών των SSDs.

Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα
Αν και οι τιμές του πετρελαίου και της βενζίνης συνεχίζουν να ανεβαίνουν, οι τιμές των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων θα πέσουν, μιας και η ζήτηση τους, εξαιτίας των λόγων που αναφέρθηκαν έχει πέσει σημαντικά.

Τα eBook Readers
Με το χαμηλό κόστος των ψηφιακών βιβλίων, καθώς και με τις προσφορές του Amazon, η τιμή πολλών eBook θα μειωθεί.

Το Apple MacBook Air Refurbs
Το 2011 η τιμή του MacBook, που έφερε τα πάνω κάτω στον κόσμο των Laptop έπεσε κατά 17%, και φέτος αναμένεται να πέσει και άλλο.

Τα GPS
Όσο πιο έξυπνα γίνονται τα κινητά μας, τόσο πιο εύκολο είναι να εξαφανιστούν πολλά gadget και το GPS είναι ένα από αυτά. Γι' αυτό το λόγο, λοιπόν, αναμένεται η τιμή τους να μειωθεί αρκετά.

Τα Media Streamers (Roku player και Boxee Box )
Αγαπάμε τα Roku, αλλά και με την εμφάνιση των Blu-ray, η ζήτηση τους όμως έπεσε ακόμα περισσότερο τον τελευταίο καιρό, και αναμένεται να πέσει και άλλο. Εξ αυτού και η μείωση στην τιμή τους.

Οι 3D HDTV Τηλεοράσεις
Η τηλεοράσεις 3D δεν πήγαν τόσο καλά και έτσι ο μόνος τρόπος, για να ανακάμψουν είναι η μείωση της τιμής τους.

Το κόστος των σπιτιών
Οι τιμές των σπιτιών στις ΗΠΑ αναμένεται να μειωθούν σημαντικά, μέσα στους επόμενους μήνες, λόγω της χαμηλής ζήτησης, που έφερε μαζί της η οικονομική κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου