Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Απίστευτες ιστορίες λαθρεμπορίου στις φυλακές

Η ευρηματικότητα του ανθρώπινου νου, ξεπέρασε κάθε όριο εξυπνάδας αλλά και βλακείας στις παρακάτω υποθέσεις λαθρεμπορίας σε διάφορες φυλακές

Ένας παχύσαρκος άνδρας ο George Vera, με βάρος πάνω απο 200 κιλά προσπάθησε με επιτυχία να περάσει ένα 9mm περίστροφο, κρυβοντάς το στις δίπλες λίπους στο σώμα του. Το περίστροφο δεν βρέθηκε παρόλο που πέρασε από εξονυχιστικό έλεγχο από τους φύλακες. Βρέθηκε, όταν αργότερα το έδειξε ο ίδιος σε ένα φύλακα στη διάρκεια των ντους!

Σε μία φυλακη στο Μεξικό μία συμμορία περνούσε λαθραία κινητά κρύβοντας τα στους πρωκτούς τους. Η όλη απάτη ανακαλυφθηκε όταν μία μητέρα ενός κρατούμενου, παραπονέθηκε ότι δεν μπορούσε να μιλήσει στον γιο της λόγω έλλειψης σήματος!! Η έρευνα στα κελιά των....
κρατουμένων δεν έδειξε τίποτα, με αποτέλεσμα οι υπέυθυνοι να προσφύγουν στην λύση της ακτινογραφίας, όπου εντοπίστηκε ο "θησαυρός"

Τρεις κρατούμενοι μαζί με συγγενικά τους πρόσωπα ήθελαν να περάσουν σε μία φυλακή στο New Jersey ναρκωτικά. Το ναρκωτικό ήταν το subozone, ένα φάρμακο που δίνεται στους εθισμένους στη ηρωίνη. Ο τρόπος που διάλεξαν μετά από συννενόηση με τους "απέξω", ήταν το φάρμακο να διαλυθεί σε μορφή πάστας και να αναμειχθεί με μπογιά. Τη μπογιά αυτή τη χρησιμοποίησαν για να ζωγραφίσουν παιδικά βιβλία, που θα έμπαιναν άνετα στη φυλακή. Μάλιστα, για να ξεχωρίζει ποια σελίδα περιείχε το subozone θα είχε γραμμένο στο πάνω μέρος το " to daddy"


Κρατούμενοι στην Κολομβία είχαν εκπαιδέυσει περιστέρια να βάζουν στο προαύλιο της φυλακής, ναρκωτικά και εξαρτήματα κινητών. Η απληστία τους όμως τους πρόδωσε και τους κατάλαβαν οι φύλακες.


Πλούσιοι βαρώνοι ναρκωτικών όντας κρατούμενοι, ήθελαν να το "κάψουν" λιγάκι και κανόνισαν με τους δικηγόρους τους να τους φέρουν strippers στη φυλακή. Για να περάσουν, τις έντυσαν με ταγεράκια και παρίσταναν τους βοηθούς των δικηγόρων. Από τη στιγμή που έβγαλαν τα πουκάμισα τους και οι κρατούμενοι άρχισαν το "χούφτωμα" ήταν θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί το σχέδιο.


Ο πατέρας ενός κρατούμενου στο Colorado έψαχνε τρόπους για να περάσει ηρωίνη μέσα στη φυλακή για το γιο του. Το σχέδιο απλό....Σε ένα σακουλάκι στο στόμα μιας γυναίκας. Στο επισκεπτήριο θα το έδινε στο γιο με ένα παθιασμένο φιλί το στόμα. Το πρόβλημα όμως ήταν ότι ο πατέρας δεν γνώριζε καμία γυναίκα με καθαρό μητρώο για να μπορέσει να παρευρεθεί στο επισκεπτήριο, όποτε άλλαξε τα σχεδιά του...το σακουλάκι το έβαλε στον πρωκτό του και πήγε για επίσκεψη....το βρήκαν όμως.....


Μία γυναίκα κατά τη διάρκεια της συζυγικής επίσκεψης στον άντρα της σε μία φυλακή στο Μεξικό, είχε τη φαεινή ιδέα να τον βάλει σε μία τσάντα και να τον βγάλει από εκεί. Στην έξοδο όμως, έψαξαν την τσάντα και βρήκαν τον σύζυγο μέσα κουλουριασμένο σε στάση εμβρύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου