Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛ΄ ΤΟΥ....!!!!!

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ SEX TIPS ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ & ΓΙΑ ΄ΚΕΙΝΟΝ
ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ
Οι γυναίκες πιστεύουν ότι οι άντρες ικανοποιούνται στο σεξ με τα εντελώς απαραίτητα: σέξι εσώρουχα και υγρά χείλη. Και, ναι, είναι αλήθεια. Επίσης αλήθεια είναι ότι η ικανοποίηση μπορεί να έχει πολλές βαθμίδες. Αν θέλεις αυτή του φίλου σου να χτυπάει κορυφή κι όχι απλώς να σέρνεται στη βάση, φρόντισε να του προσφέρεις κάτι περισσότερο από τα βασικά.

Οι πιο κάτω συμβουλές θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις τις σεξουαλικές ανάγκες του και να γίνεις η πιο....
πονηρή εμμονή του. Ακολούθησε τις και θα βρεθείς σε έναν καινούριο κόσμο αγάπης και πάθους. Και δεν θα είσαι η μόνη που θα χαρεί πολύ γι' αυτό.

ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ - ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ
ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΘΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΙΚΗ, ΣΕΞΙ, ΜΕ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΡΟΜΠΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΑ.
Γίνε η αποκλειστική του νοσοκόμα για μια βραδιά. Νοίκιασε μια στολή, φόρεσε την χωρίς εσώρουχα και υποσχέσου του 24 ώρες απόλυτης φροντίδας και επαγγελματικής περιποίησης. Το πρώτο που θα του ζητήσεις είναι να γδυθεί και να ξαπλώσει στο κρεβάτι. Με τη δικαιολογία της εξέτασης άγγιξε τον παντού, απαγορεύοντας του οποιαδήποτε κίνηση.
Είναι οι οδηγίες του γιατρού...Μην ενδώσεις στις εκκλήσεις του «ασθενή» , παρά μόνο όταν είσαι απολύτως σίγουρη ότι ο πυρετός του έχει χτυπήσει επικίνδυνα υψηλές τιμές.
Στο κάτω κάτω έχεις δώσει κι έναν όρκο στον Ιπποκράτη.
ΝΑΙΑΙΑΙ!!!
ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΞ. Η ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΘΟΥ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΨΕΙ.
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ
ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΣΑΙ ΟΡΓΑΣΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ - ΧΕΙΛΑΚΙ ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΟ
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΟΥΜΕΡΑ ΣΟΥ ΧΕΙΛΗ.
Αγόρασε από το σουπερμάρκετ τα αγαπημένα του ποτά και προσκάλεσε τον σε μια βραδιά μεθυσιού των αισθήσεων. Ζήτα του να καθίσει στο πάτωμα, χαμήλωσε τα φώτα και άναψε αρωματικά κεριά. Βρέξε τα χείλη σου με ποτό και ζήτα κάθε φορά από το φίλο σου να μαντέψει τι είναι φιλώντας σε. Όταν απαντάει σωστά, επιβράβευσε τον βγάζοντας κάποιο από τα ρούχα σου. Το σίγουρο είναι πως και οι δυο θα γίνετε πολύ γρήγορα τύφλα από επιθυμία.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ - ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ 22 ΙΔΡΩΜΕΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ.
Την επόμενη φορά που θα σου δηλώσει πως το βράδυ του θα είναι αφιερωμένο στο ποδόσφαιρο, μην του γκρινιάξεις. Αγόρασε ένα ζευγάρι πον πον, ντύσου σαν μαζορέτα και περίμενε το σφύριγμα του ημιχρόνου για να εμφανιστείς μπροστά του ετοιμοπόλεμη. Χόρεψε τραγουδώντας συνθήματα της ομάδας του και το πιο πιθανό είναι ότι θα αφήσει την μπάλα για άλλα.
ΝΑΙΑΙΑΙ!!!
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΤΟΥ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΕΞΙ, ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ.
ΝΑΙΑΙΑΙ!!!
ΚΑΝ ' ΤΟΥ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕ ΣΕΞΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ.

ΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΡΘΙΑ
ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ; ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ.
Αντί για οριζόντια θέση στο κρεβάτι προτίμησε την κάθετη κλίση ενός τοίχου. Αν επιμένεις στο ξαπλωτό, κλείσε τα πόδια σου σταυρωτά σαν ψαλίδι και βάλ'τα ανάμεσα στα δικά του. Η πίεση θα διπλασιάσει την ευχαρίστηση του αλλά και τα δικά σου βογκητά ικανοποίησης. Άλλη μια σούπερ εκδοχή της κλασικής, ιεραποστολικής στάσης είναι η εξής: Τύλιξε τα πόδια σου γύρω από την πλάτη του και ζήτησε να σηκωθεί στα γόνατα, ενώ εσύ θα ανασηκώνεις τους γοφούς σου με αργό, σταθερό ρυθμό.

ΣΕΞΑΣΚΗΣΗ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΟΡΓΑΣΜΟΥ
Οι γυναίκες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης πρέπει να κάνουν κάθε μέρα 2 σετ ασκήσεων εδάφους για τη λεκάνη, που είναι γνωστές ως ασκήσεις Κέγκελ. Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, τα αποτελέσματα αυτής της προπόνησης τα χαίρονται περισσότερο οι άντρες τους. Κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη άσκηση βοηθά τις γυναίκες να γυμνάσουν τους μυς της λεκάνης, αυτούς δηλαδή που χρησιμοποιούν για να εμποδίσουν την ούρηση. Μπορείς να τις κάνεις κι εσύ πολύ εύκολα και ανά πάσα στιγμή: στο λεωφορείο, στο αυτοκίνητο, ενώ είσαι μποτιλιαρισμένη, ή κατά τη διάρκεια ενός βαρετού τηλεφωνήματος. Ξεκίνησε με 2 σετ από 15 πιέσεις και χαλαρώσεις και φρόντισε να φτάσεις τα 3 σετ επαναλήψεων σε καθημερινή βάση. Τα αποτελέσματα της φυσικής κατάστασης που θα αποκτήσεις θα κάνουν το φίλο σου φανατικό οπαδό του σεξ μαζί σου.
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ
ΤΟ 59% ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΕΞ.
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ
ΤΟ  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕΞΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ.
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ
ΤΟ ΠΕΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ, Η ΤΡΙΧΟΦΥΪΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ 91% ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ.
ΝΑΙΑΙΑΙ!!!
ΑΦΕΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΣΜΟΥ. ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ  -  BUSINESS AND PLEASURE
ΕΝΑ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟ.
Φόρεσε μόνο την καμπαρντίνα και τις πιο σέξι ψηλοτάκουνες μπότες σου. Τηλεφώνησε του την ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος από τη δουλειά και ζήτα να σε συναντήσει σε κάποιο κοντινό καφέ. Μόλις έρθει, οδήγησε τον στις τουαλέτες, ξεκούμπωσε την καμπαρντίνα σου και πρόσφερε του ένα χορταστικό σνακ χαδιών και φιλιών. Μη δεχτείς, όσο κι αν θέλει ( και θέλεις ), να ολοκληρώσετε. Να είσαι σίγουρη πως όταν γυρίσει στο γραφείο του δεν θα έχει μυαλό παρά μόνο για σένα.

ΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ
ΕΙΝΑΙ  ΠΙΟ ΑΝΕΤΗ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΡΑ.
Υπάρχουν φορές που θέλεις σεξ, αλλά δεν έχεις δυνάμεις για πολλά πολλά. Μην ανησυχείς, όταν υπάρχει διάθεση υπάρχει και λύση. Ξάπλωσε γυρισμένη στο πλάι, άνοιξε τους μηρούς σου και λύγισε ελαφρώς τα γόνατα. Ζήτησε του να ξαπλώσει παράλληλα μ ' εσένα, να μαζέψει τα πόδια πίσω ή ανάμεσα στα δικά σου και να διεισδύσει μέσα σου. Το καλύτερο με αυτή τη στάση είναι πως μπορείτε εύκολα μετά το σεξ να αποκοιμηθείτε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ
ΤΟ 77% ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΙΝΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ.
ΝΑΙΑΙΑΙ!!!
ΔΙΑΛΕΞΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑ Η ΧΑΙΔΕΥΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΛΕΕΙ.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ - ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ
ΤΟ ΣΤΡΙΠΤΙΖ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.
Πες του να κάτσει αναπαυτικά στον καναπέ και βάλε μουσική. Άρχισε να χορεύεις και να γδύνεσαι αργά και με απαλές κινήσεις. Πλησίασε τον σε απόσταση αναπνοής, αλλά μην τον αφήσεις να σε αγγίξει, εκτός κι αν χρειαστείς βοήθεια με το φερμουάρ σου. Το θέμα δεν είναι να μείνεις γυμνή αν και αυτό θέλεις και θέλει πιο πολύ απ' όλα -, οπότε μη βιαστείς. Παίζε με τα ρούχα σου αρκετά λεπτά, φίλα τον και δίνε του πρόστυχες υποσχέσεις. Εννοείται πως θα τις τηρήσεις όλες, μία προς μία, όταν έρθει η ώρα.

ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ - ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΝΑΒΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ Η ΘΕΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟ ΤΑΓΕΡ.
Άνοιξε την ντουλάπα σου, διάλεξε τα πιο εφαρμοστά, σοφιστικέ ρούχα που δεν θα σε πειράξει αν στο τσακίρ πάθος σου τα σκίσει και από μέσα βάλε το πιο μικροσκοπικό σου στρινγκ και ζαρτιέρες. Κάλεσε τον στο «γραφείο» και παίξε το ρόλο της αυστηρής διευθύντριας. Ζήτησε του εξηγήσεις για την κακή του απόδοση στην δουλειά και απαίτησε να επανορθώσει εδώ και τώρα. Είναι μαθηματικά σίγουρο πως θα κάνει τα πάντα για να σε κατευνάσει και να εξασφαλίσει την πολυπόθητη «προαγωγή».
ΝΑΙΑΙΑΙ!!!
ΚΛΕΙΣΕ ΑΠΑΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΣΙΩΠΗΛΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΙΣΘΗΣΗ.
ΝΑΙΑΙΑΙ!!!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΡΩΓΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΛΑ. ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΧΑΔΙΑ ΤΟΥ.
ΣΕΞΑΣΚΗΣΗ

ΣΠΙΤΩΘΕΙΤΕ
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΒΑΡΕΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ;
Κάνε κάθε γωνιά του σπιτιού σας ερωτική φωλιά. Πειραματίσου με την υφή των υφασμάτων, τη θέση των επίπλων, τη θέα από τα παράθυρα. Δες με άλλο μάτι κάθε αντικείμενο του σπιτιού. Ακόμη και το πιο άχρηστο κουζινικό μπορεί να γίνει το τέλειο ερωτικό βοήθημα. Η σπιτική ζεστασιά μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία αισθησιακής ατμόσφαιρας με λίγη φαντασία και πολλή μουσική.
ΝΑΙΑΙΑΙ!!!
ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΣΟΥ. ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ» ΣΟΥ ΑΡΩΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ.
ΝΑΙΑΙΑΙ!!!
ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ SHOPPING ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΝΑΝ ΣΕΞΙ ΚΟΡΣΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΗ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ.
 ΣΕΞΑΣΚΗΣΗ

ΦΟΥΣΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑ
ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΥΤΟ.
Φόρα ρούχα που είναι εύκολο να τραβηχτούν στην άκρη ή να σηκωθούν, αντί να βγουν, όπως ένα μακρύ φαρδύ φόρεμα ή μια μπλούζα με κουμπιά. Είναι το τέλειο στάιλινγκ για γρήγορο σεξ, ακόμη και όταν παντού γύρω υπάρχει κόσμος: στις τουαλέτες του κλαμπ, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, σε μια σκοτεινή γωνιά, σε άδειο γραφείο, σε ένα παγκάκι, ακόμη και στα αποδυτήρια ενός spa. Αν είσαι λίγο παραπάνω τολμηρή, δοκίμασε το σεξ στη βροχή χαρίζει μοναδική αίσθηση.
ΝΑΙΑΙΑΙ!!!
ΤΡΙΨΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ , ΤΟΥΣ ΜΗΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΞ.
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ
ΤΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΙΛΑΝΓΚ ΙΛΑΝΓΚ, ΑΡΑΙΩΜΕΝΑ ΣΕ ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ, ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ - HIPS DON'T LIE
ΟΙ ΛΑΓΝΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΑΣΥΓΚΙΝΗΤΟ. ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ SHAKIRA ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ;
Παρακολούθησε μαθήματα χορού της κοιλιάς και στην πρώτη ευκαιρία προσκάλεσε τον για ένα οριεντάλ δείπνο-έκπληξη. Φόρεσε αραχνοΰφαντη φούστα και πολλά κοσμήματα και μαγείρεψε του χούμους. Συμπεριφέρσου σαν να είναι ο αγαπημένος σου άγριος πολεμιστής που μόλις επέστρεψε νικητής από τα βάθη της Ασίας. Τάισε τον, κάθισε στα γόνατα του και μόλις μπει στο πετσί του ρόλου, βάλε μουσική και χόρεψε του. Μην ανησυχείς για τις χορευτικές σου ικανότητες, είναι σίγουρο πως μέσα στα πρώτα δέκα λεπτά θα σε έχει πάει σηκωτή στο κρεβάτι.
ΝΑΙΑΙΑΙ!!!
MΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ.
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ
ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΛΕΒΑΝΤΑΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΛΙΜΠΙΝΤΟ ΚΑΤΑ 30%

ΠΑΙΧΝΙΔΙ - ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΕΞ
Εκμεταλλεύσου αυτή την αδυναμία του, για να τον κάνεις να σε έχει στο μυαλό του όλη την υπόλοιπη μέρα. Πώς; Βάλε το ξυπνητήρι σου να χτυπήσει μισή ώρα νωρίτερα από το δικό του, τρύπωσε κάτω από τα σεντόνια και τα σκεπάσματα και άρχισε να του σερβίρεις πρωινά ξεδιάντροπα χάδια. Θα καταφέρεις να τον σηκώσεις με πολύ καλύτερο τρόπο από αυτόν του ξυπνητηριού, αλλά και να τον ξεσηκώσεις γενικώς...
ΝΑΙΑΙΑΙ!!!
MΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΛΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΕΣ
ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΟΛΠΑ ΣΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ.
@       Στείλ' του πακέτο στο γραφείο το πιο σέξι σου εσώρουχο.
@       Οργάνωσε μια βραδιά με τα αγαπημένα σας φετίχ.
@       Κυκλοφόρησε μία ολόκληρη μέρα στο σπίτι φορώντας ψηλοτάκουνες γόβες και εσώρουχα, μόνο.
@       Παίξτε στριπ πόκερ και άφησε τον να σε κερδίζει.
@       Πριν φύγει για τη δουλειά, σταμάτησε τον στην πόρτα και ζήτησε του να σε χαϊδέψει για λίγα λεπτά.
@       Παρακολουθήστε μαζί μια ερωτική ταινία.
@       Κάντε έρωτα μπροστά σε έναν ολόσωμο καθρέφτη.
@       Κάν' του πεντικιούρ φορώντας το πιο μικροσκοπικό σιθρού νυχτικό σου.

ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ
Θέλεις το κορίτσι σου να τρελαίνεται για σένα; Να μην θέλει να φύγει από την αγκαλιά σου ποτέ; Γίνε ο οδηγός της στο δρόμο προς το πάθος και την ηδονή ικανοποιώντας όλες τις μυστικές της ανάγκες. Μην ανησυχείς, δεν χρειάζονται πολλά λόγια μόνο πράξεις. Πώς; Άνοιξε τα μάτια σου, διάβασε προσεκτικά τις συμβουλές και βάλε μπρος. Να είσαι σίγουρος ότι η σεξουαλική σας ζωή θα απογειωθεί!

ΠΑΙΧΝΙΔΙ -  ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ
ΕΡΕΘΙΣΕ ΤΗΝ ΟΣΦΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΑ.
Δέσε τα μάτια και τα χέρια της με ένα μεταξωτό φουλάρι. Διάλεξε μερικά φρούτα από το ψυγείο και, αφού τα πλύνεις ( και το βρόμικο σεξ θέλει την υγιεινή του ), άγγιξε το σώμα της με καθένα από αυτά για ένα λεπτό. Μπορείς να τα ακουμπήσεις σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος της θέλεις. Εκείνη πρέπει μόνο να μαντέψει τι είναι το καθένα. Αν της φαίνεται πολύ δύσκολο, άσ 'τη να τα μυρίσει ή να τα γλείψει για λίγα δευτερόλεπτα. Να είσαι σίγουρος πως το πάθος που θα νιώσει θα της ανοίξει την όρεξη για πολλά παιχνίδια.
ΝΑΙΑΙΑΙ!!!
ΟΣΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ, ΜΗ ΔΙΑΚΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΗ ΧΑΪΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΑΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
ΝΑΙΑΙΑΙ!!!
ΟΤΑΝ ΤΗ ΦΙΛΑΣ, ΑΓΓΙΖΕ ΑΠΑΛΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ - ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΓΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ 'Η Ο ΠΑΛΙΟΣ ΜΠΟΥΦΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΓΙΑΓΙΑΣ ΣΟΥ.
Ακόμη και τα πιο άχαρα έπιπλα μπορούν να γίνουν τα νέα hot spots του σεξουαλικού σας προγράμματος. Για αρχή διάλεξε τον πάγκο της κουζίνας. Το σεξ στο πόδι είναι σαφώς απολαυστικότερο από το φαγητό στο πόδι. Ζήτησε της να καθίσει στην άκρη του ή να ξαπλώσει και να τυλίξει τα πόδια της γύρω σου. Η αίσθηση ότι έχεις εσύ τον έλεγχο της κάθε κίνησης θα σε απογειώσει, ενώ και για εκείνη η απόλυτη παράδοση στο ρυθμό σου θα είναι το πιο δυνατό διεγερτικό.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ -  Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΣΕΞΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΟΛΥ ΤΡΥΦΕΡΟΣ.
Ξεκίνησε να παίζεις με το σώμα της αργά και απαλά και θα συνειδητοποιήσεις ότι οι διακριτικοί τρόποι σου αποτελούν το τέλειο καμουφλάζ προκειμένου να μην της δείξεις πόσο πολύ θέλεις να βρεθείς εδώ και τώρα ανάμεσα στα πόδια της. Κοίτα τη στα μάτια, λέγε της γλυκόλογα και ταυτόχρονα χάιδευε τη στο εσωτερικό των μηρών της. Ζήτησε της να σου πει τι αισθάνεται. Σε καμία περίπτωση μην δείξεις ότι είσαι αναστατωμένος το θέμα είναι να παραμένεις ήρεμος και απαθής όσο εκείνη ανάβει όλο και πιο πολύ.
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ
ΑΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΠΛΩΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΗΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΝΤΕΥΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΕΙ.
ΝΑΙΑΙΑΙ!!!
ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
ΣΕΞΑΣΚΗΣΗ - JUMP AROUND
ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΚΟΛΠΑ ΣΤΟ ΣΕΞ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΕΙ.
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γίνεις για μία μέρα ο προσωπικός της γυμναστής. Φόρα το πιο σέξι T-shirt και το πιο σκληρό σου ύφος και δοκίμασε της αντοχές της. Ζήτησε της να κάνει 10 βαθιά καθίσματα, ενώ εσύ θα έχεις ξαπλώσει γυμνός ανάμεσα στα πόδια της. Αν το διασκεδάσετε πολύ, γραφτείτε μαζί στο γυμναστήριο, για να ξεσηκώσετε στάσεις βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη γράμμωση σας, ώστε την επόμενη φορά να την πείσεις να κάνει πουσάπς ολόγυμνη μπροστά σου.
ΝΑΙΑΙΑΙ!!!
ΧΑΙΔΕΥΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΦΤΙΩΝ ΤΗΣ.
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ
Ο ΗΛΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΒΙΑΓΚΡΑ, ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΛΙΜΠΙΝΤΟ. ΓΙΑΤΙ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ ΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΡΕΛΕΣ;
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ
ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΩ ΓΔΥΝΟΝΤΑΙ.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ - ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ
ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΙΚ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΙ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ
ΕΡΓΑΛΕΙΑ: Ένα μπουκάλι παγωμένη σαμπάνια, δύο ποτήρια και μία πετσέτα.
ΠΑΙΧΤΕΣ: Ένα πρόθυμο για όλα ζευγάρι.
Πιες μια γουλιά σαμπάνια και κράτα τη στο στόμα σου. Σκύψε ανάμεσα στα πόδια της και άφησε τη σαμπάνια να κυλήσει μέσα στο εσώρουχο της. Όταν τελειώσεις με το πρώτο ποτήρι, ζήτησε της να κάνει το ίδιο. Ξανά και ξανά, μέχρι να αποφασίσετε να τα τσουγκρίσετε για τα καλά.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ - ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΦΑΛΤΣΟ
Η ΘΕΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕ
Κάν' της δώρο ένα πολύ σέξι φόρεμα και ζήτησε να το φορέσει χωρίς εσώρουχα και να σου τραγουδήσει τα αγαπημένα της τραγούδια ανεβασμένη στον πάγκο της κουζίνας. Αν διαθέτετε και συσκευή καραόκε, ακόμη καλύτερα. Εσύ απλώς προσποιήσου τον παραδομένο φαν και όταν το θέαμα χτυπήσει κόκκινα, πήγαινε τη στα καμαρίνια για να της εκφράσεις με πράξεις και λόγια τον απόλυτο θαυμασμό σου.
ΝΑΙΑΙΑΙ!!!
Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΡΩΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ. ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ
ΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ. ΑΝ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΚΡΑΓΕΙ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΣ.
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ
ΑΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 7 ΩΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΡΕΘΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...
ΝΑΙΑΙΑΙ!!!
ΤΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ.
ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ

ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΙ ΑΛΛΑ
ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ Ο ΥΠΝΟΣ; Ε, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ.
Διηγήσου της μια μικρή ερωτική ιστορία με πρωταγωνίστρια την ίδια. Θυμήσου /όλα αυτά που σου έχει πει κατά καιρούς για τις φαντασιώσεις της. Οι περισσότερες γυναίκες συχνά «ονειρεύονται» ότι κάποιος ψηλός, δυνατός και κούκλος τις σώζει. Μια απλή ιστορία, όπου εκείνη ξεμένει από λάστιχο σε κάποιο ερημικό βουνό και δύο γοητευτικοί δασοφύλακες εμφανίζονται από το πουθενά, για να της δώσουν ένα χεράκι βοηθείας, είναι μια πολύ καλή κι εύκολη αρχή.

ΣΕΞΑΣΚΗΣΗ - ΑΓΑΛΙ ΑΓΑΛΙ
ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΟ ΣΕΞ.
Η τεχνική της σπερματικής συγκράτησης εφαρμόζεται στην Ινδία και την Ιαπωνία πάνω από 5.000 χρόνια ( πού πιστεύεις ότι βασίζουν τη γοητεία τους οι Γιαπωνέζοι; Στα σκιστά μάτια τους; Ε, όχι) και είναι ένας από τους λόγους που το ταντρικό σεξ αποτελεί τον απόλυτο κώδικα ηδονής. Όταν αισθάνεσαι ότι είσαι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση, συγκράτησε την ορμή σου χρησιμοποιώντας τη «μέθοδο των τριών»: Πίεσε την περιοχή ανάμεσα στον πρωκτό και το όσχεο με τρία δάχτυλα του δεξιού σου χεριού. Αυτό το σημείο, το οποίο βρίσκεται στο κάτω μέρος της βάσης του πέους,  λέγεται muladhara chakra (πάμε πάλι : μουλαντάρα τσάκρα ) και είναι το πέρασμα από το οποίο η ζωτική ενέργεια εισάγεται και εξάγεται στο σώμα σου. Η εξάσκηση στην πίεση αυτή υποτίθεται ότι ενδυναμώνει και επαυξάνει τη σεξουαλική και πνευματική σου απόδοση.
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ
ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ KINKY ΚΟΛΠΑ, ΣΥΜΦΩΝΗΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΦΡΕΝΟ.
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ
ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΛΙ, Ο ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ, ΟΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙ. ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ
ΤΟΣΟ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΕΞ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΣΤΗ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ.
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ
ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ SEX TOYS ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ - ΜΑΚΗΣ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΣΤΟ ΣΕΞ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ; ΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΣΑ.
Υποκρίσου ότι είσαι υδραυλικός και ότι η φίλη σου σε κάλεσε μες τη νύχτα για ένα επείγον περιστατικό. Καθώς τη ρωτάς για τη χαλασμένη βρύση, γδύσε τη με τα μάτια σου. Άρχισε να τη χαϊδεύεις και μίλα της όσο πιο χάρντκορ μπορείς. Ίσως στην αρχή να δείξει σοκαρισμένη με την πρόστυχη φλυαρία σου, όμως να είσαι σίγουρος ότι μετά την πρώτη στιγμή αμηχανίας θα είναι έτοιμη να απολαύσει το παιχνίδι.
ΝΑΙΑΙΑΙ!!!
ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΗΣ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ Η ΛΙΓΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ. Η ΖΑΧΑΡΗ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΑ ΧΑΔΙΑ ΣΟΥ.
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ
ΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΣΥΧΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ ΤΗΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΣΑΛΙΟ Η ΝΕΡΟ.

ΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΑΙ ΔΟΙΟ ΞΕΝΟΙ
ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΡΕΘΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΟ ΣΕΞΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΟ.
Χρησιμοποιήστε την πλάτη μιας πολυθρόνας ή ενός καναπέ. Καλό θα ήταν να είναι στο ίδιο ύψος με τους γοφούς της, ώστε η φίλη σου να μη βογκάει από τα πιασίματα αλλά από την ηδονή.  Ζήτα της να σκύψει πάνω από την πλάτη, έτσι ώστε η μέση της να στηρίζεται στον καναπέ και το κεφάλι της να κοιτάει κάτω, προς το κάθισμα. Η στάση αυτή δεν της επιτρέπει να βλέπει πολλά, γεγονός που την «αναγκάζει» να είναι εντελώς παραδομένη στα γούστα σου. Πρόσεξε μόνο να μην το παρακάνεις.
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ
ΤΟ ΓΟΡΓΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΕΧ ΦΙΛΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ
Ο ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΣΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ 10 20 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΟΥ ΤΟΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ - ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ
Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΝ ΦΙΝΑΛΕ.
Μη θεωρείς πως δεν είσαι αρκετός για εκείνη, αντίθετα μπες στο παιχνίδι μαζί της. Θα διαπιστώσεις πως η ευχαρίστηση θα είναι και δική σου. Ζήτησε της να αρχίσει να χαϊδεύεται μπροστά σου. Αν συμφωνεί ( και μόνο τότε ), κινηματογράφησε την ή υποκρίσου ότι το κάνεις. Όταν πέσουν οι τίτλοι του τέλους, να είσαι σίγουρος ότι θα έχετε κάνει την ιδανική αρχή για πολλά ακόμη επεισόδια έκστασης.
ΣΕΞΑΣΚΗΣΗ

ΧΟΡΕΥΕΤΕ;
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΟΡΟΙ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ.
Από την άλλη, η φήμη που θέλει τους άντρες χορευτές υπέροχους εραστές επιβεβαιώνεται πολύ συχνά. Αν έχεις το χρόνο, μη διστάσεις να παρακολουθήσεις μαθήματα χορού. Θα μάθεις όχι μόνο πως να υπηρετείς το σώμα σου και το ρυθμό, αλλά και πως οδηγείς τη φίλη σου σε ατέλειωτους γύρους αμαρτωλών τανγκό.
ΝΑΙΑΙΑΙ!!!
ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΦΙΓΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΟΡΓΑΣΜΟΥ.
ΝΑΙΑΙΑΙ!!!
ΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΣ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΤΥΧΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΟΙ..
ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΟΛΠΑ ΣΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ
B       Βούλιαξε μαζί της στην μπανιέρα για ένα καυτό αρωματικό αφρόλουτρο.
B       Αρχισε να τη γδύνεις και να τη χαϊδεύεις ενώ κοιμάται.
B       Αγόρασε ειδικά λάδια και υδατικές κρέμες και κάν' της ένα πολύωρο βασανιστικό μασάζ.
B       Ετοίμασε της πρωινό. Κι αν της το σερβίρεις γυμνός στο κρεβάτι, ακόμη καλύτερα.
B       Στείλ' της ένα e-mailμε όλα όσα θέλεις να κάνετε το βράδυ.
B       Ακολούθησε τη στα μαγαζιά και τρύπωσε στο δοκιμαστήριο μαζί της.
B       Αγόρασε της ένα ζευγάρι σέξι εσώρουχα και ζήτησε να τα δοκιμάσει μπροστά σου.

Αφιερωμένο..! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου