Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Νοιώθουμε σαν εθελοντές στρατιώτες

Ξεκινήσαμε το 2012 πιο καλά από ότι περιμέναμε.
Παίξαμε σ’ ακόμη έναν τελικό μεγάλης διοργάνωσης. Φοβόμασταν πως μετά από το χρυσό στη Σαγκάη θα έρχονταν ένα κακό αποτέλεσμα. Δεν ήρθε όμως. Η ψυχή της ομάδας μίλησε πάλι και πήραμε το ασημένιο. Δεν παίξαμε καλά αλλά τα καταφέραμε.

Για εμάς όλο αυτό ήταν δύσκολο. Δεν μπορούμε να αφοσιωθούμε σε αυτό που αγαπάμε 100%. Έχουμε πολλά προβλήματα και δεν μας βοηθούν. Οι αθλητές τέτοιου επιπέδου σε άλλες χώρες έχουν λυμένα τα προβλήματα. Εμείς ταξιδεύσαμε στο Αϊτχόφεν με τις περσινές μας φόρμες. Είμαστε....
παγκόσμιες πρωταθλήτριες αλλά δεν είχαμε νέες φόρμες. Νοιώθουμε σαν εθελοντές στρατιώτες. Παίζουμε για τη σημαία μας για την Ελλάδα μας και κανείς δεν ασχολείται μαζί μας.

Προσωπικά νοιώθω περήφανη για αυτή την ομάδα. Οι μεγάλοι μας αντίπαλοι είναι ο κακός μας εαυτός και η αδιαφορία των υπευθύνων αλλά εμείς θα τα καταφέρουμε. Εμείς καταθέσαμε την ψυχή μας για αυτούς που μας αγαπάνε και για όλους τους Έλληνες. Επιστρέψαμε με ένα μετάλλιο στο στήθος αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε και να πάμε στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Δεν ξέρουμε ποιοι θα είναι μαζί μας αλλά εμείς θα ζήσουμε και μόνες μας το όνειρο.

Εμείς σε κάθε διοργάνωση που παίζουμε προσπαθούμε να δώσουμε σε όλους να καταλάβουν πως η χώρα μας δεν έχει κλέφτες, δεν έχει ανθρώπους που πεινάνε αλλά έχει άξιους ανθρώπους. Δεν νοιώθουμε μειονεκτικά αλλά είμαστε περήφανες που είμαστε ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

Αυτό είναι ένα GuestPost της Σταυρούλα Αντωνάκου, στους theInsiders.gr.

Σταυρούλα Αντωνάκου είναι διεθνής πολίστρια που έχει κατακτήσει το χρυσό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2011 και το ασημένιο στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα του 2010 και του 2012. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου