Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Επέζησε από bungee jumping με σπασμένο σκοινί & ποτάμι με κροκόδειλους

Από του Χάρου τα δόντια γλύτωσε κυριολεκτικά μία νεαρή κοπέλα από την Αυστραλία, όταν, την ώρα που έκανε bungee jumping, κόπηκε το προστατευτικό σχοινί, με αποτέλεσμα να κάνει βουτιά στον ποταμό Ζαμβέζη από ύψος 111 μέτρων!! 

Δείτε το βίντεο που κόβει την ανάσα…   

«Πιστεύω ότι είναι σίγουρα θαύμα που επέζησα», δήλωσε η 22χρονη Erin Langworthy, η οποία την παραμονή της....
Πρωτοχρονιάς θέλησε να ανεβάσει την αδρεναλίνη της, πηδώντας από την γέφυρα Victoria Falls. «Ξαφνικά μαύρισαν όλα και αισθάνθηκα σαν να με είχαν δείρει σε όλο μου το σώμα», είπε η Langworthy για την οδυνηρή εμπειρία της.

Μετά την βουτιά της στον γεμάτο κροκόδειλους ποταμό, το σχοινί, το οποίο ήταν ακόμα δεμένο στα πόδια της, πιάστηκε στα βράχια. «Έπρεπε να βουτήξω μέσα στο νερό και να ξεμπλέξω το σχοινί από όπου είχε πιαστεί», είπε. Όπως αναφέρει η Telegraph, η άτυχη κοπέλα πέρασε μια εβδομάδα σε νοσοκομείο της Νοτίου Αφρικής με μερικά σπασμένα οστά και αρκετούς μώλωπες, αλλά ευτυχώς δεν έφερε απειλητικά για τη ζωή της τραύματα.

Διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθεί εάν το πρόβλημα οφείλεται σε λάθος χειρισμό από τους ανθρώπους της εταιρίας ή αν επρόκειτο για χαλασμένο εξοπλισμό. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου