Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Κλείνει σπίτια το Facebook

Το Facebook βοηθά δεσμευμένους να κάνουν αταξίες. Ωστόσο και οι αταξίες έχουν το τίμημά τους. Διάβασε την έρευνα δικηγορικού γραφείου.

Το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει το 1/3 των διαζυγίων, υποστηρίζει έρευνα του δικηγορικού γραφείου Divorce-Online. Μάλιστα, τα τελευταία δύο χρόνια οι χωρισμοί λόγω Facebook έχουν διπλασιαστεί.

«Το Facebook έχει γίνει πλέον η κύρια μέθοδος για επικοινωνία με φίλους και γνωστούς. Οι χρήστες επικοινωνούν με πρώην τους και ενώ αρχικά είναι κάτι αθώο στη συνέχεια εξελίσσεται σε μπελά. Εάν κάποιος θέλει να φλερτάρει και να κάνει σχέση ο συγκεκριμένος ιστότοπος είναι το καλύτερο μέρος για αυτά», είπε ο Mark Keenan που διαχειρίζεται το Divorce-Online. Όπως τονίζει η σελίδα το 33% από τις 5.000 αιτήσεις διαζυγίου που κατατέθηκαν την προηγούμενη χρονιά έκανε λόγο για το Facebook.

H Anne-Marie Hutchinson από το Dawson Cornwell Solicitors δήλωσε στη Daily Mail «Εάν κρατάς μυστικά από το σύντροφό σου το Facebook διευκολύνει να μαθευτούν». Αυτό πάντως που συμβουλεύουν οι δικηγόροι τους πελάτες τους που βρίσκονται σε διαδικασία διαζυγίου να προσέχουν και καλύτερα να μείνουν μακριά από το Facebook μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
http://endiaferonta.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου