Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

Νεαρός πέθανε σε Ιντερνετ καφέ ενώ έπαιζε επί 23 ώρες σερί!!

Ένα από τα περιστατικά που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις συνέβη στην Ταϊβάν όταν ένα νεαρός βρέθηκε νεκρός σε Ίντερνετ καφέ μπροστά στον υπολογιστή όπου έπαιζε με τις ώρες. Λεπτομέρεια:  Χρειάστηκαν 10 ώρες για να καταλάβει κανείς ό,τι ο νεαρός είχε πεθάνει και να ειδοποιήσει ασθενοφόρο!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ίντερνετ καφέ στην πόλη New Taipei City. Ο 23χρονος, σύμφωνα με τις.... πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον τοπικό τύπο, έπαιζε φανατικά το παιχνίδι "League of Legends", ένα 3D βιντεοπαιχνίδι πολλαπλών παικτών (MMO) με φίλους του. Την Τρίτη το βράδυ είχε αγοράσει 23 ώρες από τους υπεύθυνους του μαγαζιού. Κατά τα φαινόμενα, ο νεαρός έπαιζε συνέχεια και την επόμενη μέρα το βράδυ, όταν κάποιος από το προσωπικό πήγε να τον ενημερώσει ότι τελείωσε ο χρόνος του, ανακάλυψε ότι ήταν νεκρός. Δίπλα του οι υπόλοιποι παίκτες έπαιζαν χωρίς να δίνουν σημασία στο πτώμα.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και το ασθενοφόρο έμειναν άφωνοι από το θέαμα, ενώ από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε κι ένα ακόμα πιο μακάβριο «εύρημα» ο νεαρός είχε πεθάνει -πιθανώς από καρδιακή προσβολή- δέκα ώρες πριν τον βρουν οι υπεύθυνοι, από τις 3 το απόγευμα της Τετάρτης. Στις δέκα αυτές ώρες από ότι φαίνεται κανείς δεν είχε καταλάβει ότι ο νεαρός ήταν νεκρός! Μάλιστα όταν έφτασε η αστυνομία οι άλλοι παίκτες δείχνανε αδιαφορία για το πτώμα και ήθελαν να συνεχίσουν να παίζουν ακόμα και κατά τη διάρκεια της έρευνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου