Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ​Σ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ 
1. Δεν αναγνωρίζουμε τις κυβερνήσεις από το 2009 και μετά καθώς θεωρούνται παράνομες.
2. Δεν αναγνωρίζουμε τις συμφωνίες με ΔΝΤ και ΤΡΟΙΚΑ που έγιναν από τις κυβερνήσεις μετά το 2009, καθώς δεν έχουν την επικύρωση του Ελληνικού λαού.
3. Δεν αναγνωρίζουμε το δημόσιο χρέος και τους αντίστοιχους τόκους, των  τελευταίων 20 χρόνων. Οι πιστωτές να τα....
αναζητήσουν από αυτούς που υπέγραψαν. 
4. Δεν αναγνωρίζουμε οποιαδήποτε πώληση ή εκχώρηση Ελληνικού εδάφους ή Δημόσιας περιουσίας και καμία εμπορική δραστηριότητα απορρέει από τις κυβερνήσεις μετά το 2009, που έχει σχέση με την Δημόσια περιουσία.

 5. Δεν αναγνωρίζουμε και επιφυλασσόμαστε για οποιαδήποτε αλλαγή στο εργασιακό περιβάλλον, σε οποιοδήποτε επίπεδο.

 6. Δεν αναγνωρίζουμε και επιφυλασσόμαστε για οποιονδήποτε έμμεσο ή άμεσο φόρο, πέραν αυτών που ίσχυαν μέχρι το τέλος του 2009.

 7. Δεν αναγνωρίζουμε την Βουλευτική Ασυλία. Οι βουλευτές, είτε τους αρέσει είτε όχι, είναι ίσοι με τους υπόλοιπους πολίτες και θα αντιμετωπίζονται με τα ίδια δικαιώματα.

 8. Δεν αναγνωρίζουμε κανένα αξίωμα και κανέναν νόμο που προστατεύει οποιονδήποτε δεν έχει την άμεση έγκριση του Ελληνικού λαού.

 9. Θεωρούμε απριόρι άκυρο και αντισυνταγματικό οποιονδήποτε νόμο θεσπίστηκε μετά το 2009.

 10. Θεωρούμε υπόδικο οποιονδήποτε ασχολήθηκε έμμεσα ή άμεσα με τα κοινά, σε πολιτικό ή δημοσιογραφικό επίπεδο. Περιμένουμε να αποδείξουν την αθωότητα τους.

 11. Δεδομένης της ανυπαρξίας Κυβέρνησης, της αδυναμίας επιβολής του Συντάγματος και της αδυναμίας λειτουργίας των κοινωνικών φορέων, επιφυλασσόμαστε για οποιαδήποτε ενέργεια θεωρούμε απαραίτητη για την επαναφορά της χώρας στην ορθή λειτουργία της Με τα παραπάνω ενημερώνουμε τους Έλληνες και ξένους ενδιαφερόμενους, ότι θα κάνουμε με νόμιμο ή παράνομο (πάντα όμως Συνταγματικά κατοχυρωμένο) τρόπο, ότι είναι δυνατό για να προασπίσουμε τα δικαιώματα, τους θεσμούς και τις αξίες μας, καθώς και την ακεραιότητα της χώρας.
http://ksipnistere.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου