Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ένας δεν κέρδισε και ήταν ο Έλληνας!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ένας Έλληνας ήταν ο μοναδικός κάτοικος ενός ισπανικού χωριού ονόματι Sodeto, που δεν αγόρασε λαχνό για την λοταρία και δεν κέρδισε τελικά τα 700 εκατ. ευρώ, που συνολικά απέκτησαν οι συγχωριανοί του Ισπανοί, σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times.

Στο ρεπορτάζ, που υπογράφει η Suzanne Daley, περιγράφεται πως οι 70 οικογένειες του χωριού αποφάσισαν να...
συμμετάσχουν ομαδικά στην κλήρωση του καθιερωμένου χριστουγεννιάτικου εθνικού λαχείου, γνωστού ως El Gordo.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο μόνος που δεν συμμετείχε στην ομαδική αγορά ήταν ένας Έλληνας, ονόματι Κωστής Μητσοτάκης. Ο σκηνοθέτης, αναφέρουν οι New York Times, βρέθηκε στο ισπανικό χωριό λόγω του έρωτά του για μια γυναίκα.

Μπορεί ο έρωτάς του να μην είχε ευτυχή κατάληξη, ωστόσο ο Μητσοτάκης παρέμεινε στο χωριό. Μάλιστα, ενώ μένει λίγο πιο έξω από το Sodeto, οι συγχωριανοί του τον αναζήτησαν, προκειμένου να μετάσχει και αυτός στην ομαδική αγορά του λαχείου.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Μητσοτάκης δήλωσε πως θα ήταν ωραίο εάν είχε κερδίσει αλλά και πως έτσι και αλλιώς επωφελήθηκε από την τύχη των συγχωριανών του. Όπως ανέφερε, εδώ και καιρό προσπαθούσε να πουλήσει κάποια κομμάτια γης, χωρίς επιτυχία. Βέβαια, τώρα πια βρέθηκαν αγοραστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου