Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Πρακτορεία διδάσκουν παρθένους άνδρες!!!

Στην Ολλανδία άνοιξε ένα εξειδικευμένο πρακτορείο που προσφέρει βοήθεια σε όχι και τόσο νέους άνδρες οι οποίοι δεν έχουν μεγάλες ικανότητες επικοινωνίας με το γυναικείο φύλο και για αυτό το λόγο έχουν παραμείνει παρθένοι.

Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου Ζόι Βιάλετ τονίζει ότι «πολλοί παρθένοι άνδρες απευθύνονται στο πρακτορείο με την πλειοψηφία να προέρχεται από τεχνολογικά επαγγέλματα. Αναγνωρίζουν ότι....
η επικοινωνία είναι κάτι καλό, αλλά φοβούνται να πράξουν κάτι τέτοιο». Και συνεχίζει: «Τα μαθήματα σεξ με κάθε πελάτη διαρκούν το λιγότερο 3 ώρες. Υπάρχει πιθανότητα να διαρκέσουν αρκετά περισσότερο μερικές φορές, αλλά ποτέ λιγότερο. Αρχικά τα κορίτσια μας κάνουν ένα μπάνιο μαζί τους, στη συνέχεια ακολουθεί μασάζ και τέλος μια ολοκληρωμένη…περιήγηση στο γυναικείο σώμα. Στο πρακτορείο δουλεύουν 5 εξειδικευμένα κορίτσια που γνωρίζουν τι ακριβώς φοβίζει τους παρθένους και τις δυσκολίες για επικοινωνία».

Για να προχωρήσει ακόμα περισσότερο λέγοντας: «Είναι καλύτερο να προηγηθούν τα μαθήματα πριν αρχίσουν τα ραντεβού με κάποια κοπέλα. Όλες οι γυναίκες περιμένουν από έναν 30άρη άνδρα να έχει μια σημαντική εμπειρία από το γυναικείο φύλο». Για να ολοκληρώσει η Βιάλετ τονίζοντας: «Κάποιοι άνδρες χρειάζονται απλά λίγη βοήθεια. Αφού πάρουν την απαιτούμενη βοήθεια στη συνέχεια αισθάνονται πολύ χαρούμενοι και «λάμπουν». Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από να πεθάνει κάποιος παρθένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου