Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

«Μπ@σταρδε νέγρο, οι οπαδοί της Λάτσιο σε μισούν»

Μπορεί να έφυγε από την Λάτσιο για την ΚΠΡ με την οποία στο πρώτο ματς με την φανέλα της πέτυχε και γκολ αλλά το μίσος που έχουν οι οπαδοί των Ρωμαίων για τον Τζιμπρίλ Σισέ παραμένει.

Μετά την επίτευξη του τέρματος στο ματς της νυν ομάδας του, φίλος των «λατσιάλι» έσπευσε να κάνει ρατσιστικό σχόλιο στην σελίδα του Σισέ στο «twitter», κάτι που προκάλεσε την....
έκρηξη του Γάλλου επιθετικού.

«Μπάσταρδε νέγρο, οι οπαδοί της Λάτσιο σε μισούν» , ήταν το μήνυμα που έγραψε ο φαν της Λάτσιο και η απάντηση του πρώην άσου του Παναθηναϊκού ήταν άμεση. «Είσαι ηλίθιος. Με προσβάλλεις επειδή έφυγα από την Λάτσιο. Είσαι πραγματικά ηλίθιος», έγραψε ενώ στην συνέχεια ξανασχολίασε οργισμένος, «Είσαι ένας μ@λ@κ@ς, βουτηγμένος στα σκατά. Δεν καταλαβαίνω ανθρώπους όπως εσύ. Είσαι ένας γαμ....ος ρατσιστής».

Μετά από λίγη ώρα, ένας ακόμη «λατσιάλι» έγραψε στον «τοίχο» του Τζιμπρίλ Σισέ, «Ο Τζιμπρίλ είναι μια μεγάλη μαΐμού». Ο Γάλλος, έξαλλος, ξανά-απάντησε, «Απ' ό,τι βλέπω έχουμε παρέλαση ηλιθίων σήμερα. Είμαι πραγματικά σοκαρισμένος με αυτούς τους δύο γαμ.....ους άμυαλους. Θα έπρεπε να ντρέπεστε γαμ.....οι".

http://www.bloglines.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου